Crema anticelulitica Florange, 200ml...
Crema anticelulitica Florange, 200ml...

Crema anticelulitica Florange, 200ml Argital

AG2020

8018968020208

57,60 lei
cu TVA

 

Cremă anticelulitică Florange - 200 ml

Efect de slăbire şi anticelulită
Produs cosmetic natural
Nu conţine conservanţi

Uleiurile esenţiale pure de portocale, lămâi, fenicul, rozmarin, tămâie şi levănţică dau un efect bine definit de slăbire şi anticelulită, alături de urzică, gălbenele, creţuşcă, alge brune sau iederă. Uleiurile vegetale pure de jojoba, migdale dulci şi germeni de grâu, bogate în vitamina naturală (1) E hrănesc pielea şi o fac mai netedă, mai moale şi mai elastică.
Apa proaspătă de izvor reîmprospătează şi înviorează pielea.
Gelul de argilă verde uscată la soare, cu acţiunea sa coloidală, generează o acţiune anti îmbătrânire, menţinând pielea moale şi mult mai elastică.

Ingrediente: apă, ulei de jojoba***, alcool***, potassium palmitoyl/hydrolized wheat protein/ glyceryl stearate/cetearyl alcohol, ulei de migdale dulci***, glicerină, extract din frunze de mesteacăn**, cetylalcohol, extract de iederă**, extract de creţuşcă***, ulei de portocale dulci***, ulei de măsline***, ulei din germeni de grâu, ulei de lămâie***, extract de gălbenele**, extract de urzică, ulei de fenicul*, ulei de rozmarin***, ulei de tămâie, ulei de levănţică***,  Solum Fullonum, extract de smirnă, extract de dracilă, acid lactic.
*compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: limonene, citral, linalool.
**ingrediente Demeter
***ingrediente BIO

Producator: Argital Spa
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Informatii mai multe despre produsele Argital puteti gasi in Manualul ARGITAL pentru esteticieni. Click aici
Descarca GRATUIT "Manualul Argilei" de dr. Giuseppe Ferraro si afla mai multe despre proprietatile vindecatoare ale argilei verzi. Click aici

Mod de utilizare:
Aplicaţi cu vârful degetelor crema pentru slăbire Florange şi masaţi uşor în sensul acelor de ceasornic (2) până crema este complet absorbită în piele.

(1) Vitamina E acţionează împotriva radicalilor liberi care sunt una din principalele cauze ale îmbătrânirii precoce a pielii şi apariţiei premature a ridurilor.

(2) Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi. Recomandăm mişcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică şi mişcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe