Abonează-te la newsletter-ul Scufița Roșie pentru a primi cele mai noi produse și oferte!
Superalimente

Superalimente

Conține 109 produse.

Superalimentele reprezinta in egala masura alimente si remedii medicinale, avand elemente comune ambelor categorii. Superalimentele sunt plante extrem de bogate in elemente nutritive extrem de concentrate si de puternice, cu un efect extrem de benefic asupra sanatatii noastre. Superalimentele au capacitatea de a amplifica forta vitala si energia...

Superalimentele reprezinta in egala masura alimente si remedii medicinale, avand elemente comune ambelor categorii. Superalimentele sunt plante extrem de bogate in elemente nutritive extrem de concentrate si de puternice, cu un efect extrem de benefic asupra sanatatii noastre. Superalimentele au capacitatea de a amplifica forta vitala si energia corpului fizic, reprezentand alegerea ideala pentru dinamizarea sistemului imunitar, a secretiei de serotonina, a apetitului sexual, dar si pentru purificarea si alcalinizarea corpului.

Mai puțin
Mai mult
Afișează 1 - 36 din 109 produse
Sunt de acord

Scufita-rosie.ro foloseşte cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul pentru folosirea acestora (detalii aici)