Pachete pentru bunici

”...du-le bunicii, că e bolnavă şi slăbită, iar bunătăţile astea o să-i ajute să-şi mai vină în puteri”

am creat câteva coșuri destinate pentru bunici, la care sunt invitați atât generația părinților dar și generația tânără, să își unescă împreună cu noi efortul de a face mai bună viața bunicilor sau a bătrânilor.

Avem astfel ”Coșul bunicii bolnave de reumatism”, cu produse care reduc inflamația în organism, și un vin roșu, care va face pe orice ”să își mai revină în puteri”. Am pus în coș de asemenea un supliment alimentar – ARTICURMIN – deoarere reduce inflamația încheieturilor și ”ia durerea cu mâna”. În felul acesta aducem zile senine, cu mai puțină durere, în viața bunicilor noștri. Putem eticheta acest coș după cuvântul ”antiinflamator”.

 

Coșul bunicii active” conține îngrediente de bază pentru bucătărie (desigur, tot bio) – mălai, faina, ulei, zahăr, sare, etc., pentru bunici activi, care gătesc bunătăți. Ca vin am ales Vinul de coacăze, deoarece acesta ”reface sângele și dă putere”, iar pentru o stare generală de inflamare în organism și refacere a funcției hepatice, am ales produsul CARDUSCAPS. Putem eticheta acest coș după cuvântul ”activ, fără durere

Coșul bunicii fericite” – aveți un bunic sau bunică căruia/căreia îi plac dulciurile? Da, știu că majoritatea bunicilor au probleme cu diabetul și nu au voie ”de dulce”. Însă ”dulcele” ține de o viață fericită, la propriu dar și la figurat. Există alimente dulci, totuși cu un indice glicemic scăzut, care pot fi consumate și de către persoane cu diabet. Ca și vin, am ales Vinul de afine, o plăcere sănătoasă, mai ales că afinele scad de asemenea glocoza în sânge. Ca supliment alimentar am ales ”Memostar”, un produs testat pentru îmbunătățirea memoriei și a funcțiilor cognitive. Astfel, uitarea și alte forme de îmbătrânirie a funcțiilor cognitive pot fi păstrate în bună stare și la vârste înaintate. Putem eticheta acest coș după cuvintele ”poftă de viață, la vârstă înaintată”.

Fă o mare bucurie unui bătrân: poate fi bunicul sau bunica ta, poate sunt părinții tăi, sau poate chiar tu esti bătrân și vrei să îți faci o bucurie. Se va bucura atât de produsele primite, dar cu siguranță se va bucura cel mai mult de gestul făcut, și anume acela că te-ai gândit la ei și le-ai făcut o asemenea surpriză.

Oferim și serviciul GRATUIT de a livra la adresa indicată de tine, precum și acela de a pune în pachet o carte poștală cu textul indicat de tine și numele tău.

Sau dacă, pur și simplu, dorești să te alături și tu eforturilor Scufiței de a face mai frumoasă viața unui bătrân sau bătrână, atunci când cumperi pentru tine produse de pe scufita-rosie.ro, la închiderea coșului alege să donezi suma de bani care va plăti un alt coș, pentru un bătrân care nu mai are pe nimeni care să îl ajute.

Reînvie în tine spiritul Scufiței din poveste, care avea o inimă mare și un suflet curat, astfel că ”o iubea oricine, de cum o vedea”.

Sau poate cunoști chiar tu pe cineva bătrân și neajutorat, poți să ne dai detalii și să îl includem pe lista bătrânilor singuri, pe care dorim să îi ajutăm prin programul „Un coș de la Scufița, pentru fiecare bătrân”.

Filtrează după:

Producători

  • Acquasystem
  • Agips
  • Aprolis
  • Arche Naturküche - Asia
  • Arche Naturküche - Europa
  • Argital
  • Aronia Original
  • Bavaria Waldfrucht
  • Bazar Bio
  • Bio Green Olive Oil
Produs adăugat în lista de dorințe