Spaghetti bio din naut 250g Felicia
Fără gluten.
Bogat în proteine, fier și fosfor.
20g de proteine din plante per 100g de paste.
Timp de fierbere 8 min.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Ingrediente: 100% făină integrală de năut*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.
Mod de preparare: puneți un litru de apă pe foc. Adăugați 7g de sare când clocotește.
Adăugați 100g din penne și lăsați să fiarbă la foc redus pentru 8 minute. Scurgeți.
Conținut: 250g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1513 kJ / 359 kcal
- Grăsimi, din care
- 6,1 g
- - acizi grași saturați
- 1,0 g
- Carbohidrați, din care
- 52 g
- - zaharuri
- 2,9 g
- Fibre
- 8,5 g
- Proteine
- 20 g
- Sare
- 0,02 g
- Potasiu
- 1075 mg
- Fier
- 4,6 mg
- Fosfor
- 362 mg
- Zinc
- 3,5 mg