Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".
D’Angelo Pasta - Tortellini bio cu legume, 250g
- Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
- Pentru 2-3 porții
- Se obțin 450 de g de paste gătite
Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, apă, ulei de palmier*. | Umplutura (26%): legume* (65% - în proporții variabile: ceapă *, morcovi *, praz *, țelină *, spanac *), pesmet * (făină de grâu *, drojdie *), fulgi de cartofi *, ulei de palmier, sare de mare, condimente * (în proporții diferite: usturoi *, piper *, cimbru*), ulei de floarea soarelui *, emulgator: lecitină de soia *
*din culturi certificate ecologic
Poate conține urme de lapte.
Greutate: 250 g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D’Angelo Pasta GmbH
Țara de proveniență: Germania
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1274 kj / 301 kcal
- Grăsimi, din care:
- 4,3 g
- - acizi grași saturați
- 0,5 g
- Carbohidrați, din care:
- 55,0 g
- - zaharuri
- 2,3 g
- Fibre
- 2,7 g
- Proteine
- 9,1 g
- Sare
- 0,99 g
Preparare paste:
Puneți pastele în 2,5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".
Sugestie de preparare:
Ingrediente reteta:
- 250g paste Tortellini cu legume
- 30 ml ulei de măsline
- 50 ml sos de roșii
- 1 vânătă
- 4 tulpini de busuioc
- 1 cățel de usturoi
- ¼ l pastă de roșii
- 1 ardei
- 8 măsline verzi
- 1 bucată parmezan
- ½ ceapă
- ¼ l vin roșu proaspăt de fructe
- 6 roșii cherry
- 8 măsline negre
Preparare reteta:
Gătiți pastele noastre în conformitate cu instrucțiunile. Se pune usturoiul într-o tigaie mare, în ulei de masline, amestecând ușor. Apoi adăugați sosul de roșii, vinul , precum și pasta de rosii și lasați să fiarbă. Ardeiul, ceapa, roșiile, vânata se spală și se taie în bucăți mici și se fierb împreună cu măslinele în tigaie, gătindu-le timp de 3 minute. Adăugați pastele, reduceți focul și lăsati să fiarbă totul încă 4 minute. Serviți imediat, decorând farfuria cu busuioc și parmezan.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Orez bio integral si linte bruna, Express Reis, 250g Natur Compagnie





20 alte produse în aceeași categorie
Biscuiti din faina de grau spelta cu crema de cacao, bio, 300g Bisson




