- Nou
Fusilli bio multicereale din hrisca si quinoa 250g Felicia
Fără gluten.
Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.
Ingrediente: făină de porumb*, făină de orez*, făină de hrișcă*, 5% făină de quinoa*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Mod de preparare: puneți un litru de apă pe foc. Adăugați 7g de sare când clocotește.
Adăugați 100g din penne și lăsați să fiarbă la foc redus pentru 7 minute. Scurgeți.
Conținut: 250g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1490 kJ / 351 kcal
- Grăsimi, din care:
- 1,6 g
- - acizi grași saturați
- 0,3 g
- Carbohidrați, din care:
- 75 g
- - zaharuri
- 0,7 g
- Fibre
- 2,5 g
- Proteine
- 7,8 g
- Sare
- 0 g