CAPPELLETTI BIO CU TOFU AFUMAT, 250G D`ANGELO

Cappelletti bio cu tofu afumat, 250g D'angelo

Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".

DA2416

4005496224165

14,43 lei
cu TVA

 

CAPPELLETTI BIO CU TOFU AFUMAT, 250G D`ANGELO

100% griș din grâu dur, fără ou!
Vegan

Ingrediente: paste: griș din grâu dur*, apă, umplutură 26%: tofu* afumat (32%: apă, boabe de soia*, fum), fulgi de cartofi*, crutoane de pâine* (făină de grâu*, drojdie*), ulei de floarea soarelui*, apă, 3% ceapă* uscată, sare de mare, sos de soia* (apă, boabe de soia*, grâu*, sare de mare, Aspergillus oryzae), emulgator: lecitină* (din soia*), praz* uscat, oregano*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Poate conține urme de țelină și lapte.

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de preparare:
Cappelletti cu legume la tigaie în stil thailandez

Ingrediente necesare:
250g de Cappelletti cu tofu afumat, 1 lingură pastă de curry roșu, 60 g germeni de fasole, 100 g mazăre de zăpadă, 1 lingură de arahide decojite (natur), 1 ardei roșu, 40ml sos de soia, 1-2 varză chinezească (pak choi), 200ml lapte de cocos, 4 linguri ulei de arahide, 1 lingură susan negru, 2 șalote, o priză de coriandru proaspăt.

Mod de preparare:
Gătiți pastele conform instrucțiunilor. Prăjiți șalotele tăiate cubulețe cu arahidele și pasta de curry într-o tigaie wok cu puțin ulei până când se dezvoltă aroma de curry. Tăiați varza chinezească (pak choi) și ardeiul roșu în bucăți de 1-2 cm și adăugați împreună cu germenii de fasole în wok. Adăugați cu grijă apa de la paste, adăugați sos de soia și lapte de cocos amestecând continuu.
Timpul total de gătit în wok este de aproximativ 4-5 minute la căldură maximă. Amestecați pastele calde cu legumele și sosul, aranjați pe farfurie și orneați cu susan negru și coriandru proaspăt.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
După deschidere păstrați la rece și folosiți cât mai repede posibil.
Ambalat în atmosferă protectoare.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D`Angelo Pasta GmbH.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1275 kJ / 302 kcal
Grăsimi, din care
4,3 g
- acizi grași saturați
1,8 g
Carbohidrați, din care
54,0 g
- zaharuri
1,8 g
Fibre
2,4 g
Proteine
10,0 g
Sare
0,63 g

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe