• -15%
Concentrat din plante medicinale brad...

Concentrat din plante medicinale brad 250ml Medicura

Concentrat din plante medicinale BRAD 250 ml

Preparat din muguri de brad, frunze de măslin și de merișor cu efect antioxidant, anti-îmbătrânire, tonic și revigorant, protecție antioxidativă a vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației limfatice.

MC603

4035129006035

60,18 lei 70,80 lei -15%
cu TVA

Categorii asociate:
 

Concentrat din plante medicinale BRAD 250 ml

 

Pentru protecția antioxidativă a vaselor de sânge și îmbunătățirea circulației limfatice.

Ingrediente: apă, distilat din alac 17% Vol., muguri de brad, frunze de măslin, frunze de merișor.

 

Mod de administrare:

De 2-3 ori pe zi o lingură cu 200 ml apă.

 

A se păstra la rece, în loc întunecos.

 

Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

Mugurii de brad sunt un remediu natural deosebit de eficient pentru persoanele astenice sau în convalescență, copiilor fără poftă de mâncare, în afecțiuni respiratorii, răceală, îmbunătățirea circulației sângelui, dureri de cap, ca antiinfecțios și antiinflamator în afecțiuni digestive, gastroenterite, stări de vomă, migrene.

 

Frunzele de măslin sunt eficiente în lupta cu bacteriile și virusurile, viroze, răceală, laringită, herpes, stomatită, afecțiuni ale pielii. Polifenolii conținuți în frunzele de măslin cu efectul puternic antioxidant, previn îmbătrânirea prematură a țesuturilor iar oleuropeina are efecte benefice în reglarea tensiunii arteriale.

 

Frunzele de merișor conțin uleiuri volatile, hidrochinonă, flavonoide, tanin, acid chinic, vaccinina, vitamina C, săruri de magneziu și acizi organici cu proprietăți antiinflamatoare, antiseptice și astringente. Frunzele de merișor și-au dovedit eficiența în tratarea infecțiilor urinare, cistitelor acute sau cronice, diareei și bolilor reumatismale.

Producător Medicura Naturprodukte AG Germania

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe