• -15%
Concentrat din plante medicinale...

Concentrat din plante medicinale Juglandis 500ml Medicura

Concentrat din plante medicinale JUGLANDIS 500 ml

Pentru protecția antioxidativă a sistemului imunitar

MC602

6426309001236

106,08 lei 124,81 lei -15%
cu TVA

 

Concentrat din plante medicinale JUGLANDIS 500 ml

Pentru protecția antioxidativă a sistemului imunitar

Ingrediente: apă, distilat din alac 17% Vol., coajă de nuc, cuișoare, pelin.

 

Mod de administrare:

De 2 ori pe zi 3 până la 10 ml concentrat Juglandis diluat cu 500 ml apă.

 

A se păstra la rece, în loc întunecos.

  

Important: A nu se depăși doza zilnică recomandată. Acest supliment nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

 

Coaja de nucă verde conține o cantitate însemnată de tanin, vitamina C, iod, acid malic, acid citric, fosfați și oxalați de calciu. Principiile sale active sunt benefice pentru stomac, ficat, inimă, sistemul osos, anemie, astenie, fiind un bun detoxifiant.

 

Cuișoarele sunt antioxidante foarte puternice, încarcă organismul cu energie și fortifică sistemul imunitar. Au efecte dovedite în combaterea infecțiilor, inflamațiilor, în prevenirea formării cheagurilor de sânge și a îmbătrânirii premature fiind recomandate în tratarea răcelilor, afecțiunilor respiratorii, digestive, dureri de cap, având efecte antibacteriene, sudorifice și calmante.

 

Pelinul are proprietăți dezinfectante, diuretice, depurative, laxative, vermifuge, antiinflamatoare, stimulente gastric, tonic-amare şi cicatrizante (inter şi extern). La nivelul aparatului digestiv pelinul este recunoscut pentru calmarea indigestiilor, balonărilor, crampelor, intervenind eficient în gastritele hipoacide, în enterite, hepatită, dischinezie biliară, vome, constipaţie, hemoroizi, paraziţi intestinali şi lipsa poftei de mâncare.

Are efecte benefice  în cazurile de astenie la persoanele anemice, în cazuri de convalescenţă, debilitate, anemie, dureri de cap, hipertensiune, boli pulmonare provocate de frig, reumatism, gută.

 

Producător Medicura Naturprodukte AG Germania

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe