Madlene cu ciocolata, dupa o reteta frantuzeasca, (6*30)180g Hammer Muhle





Perlele de tapioca sunt de fapt amidon de tapioca în formă de biluțe.
Prin fierbere, acestea devin comestibile și se folosesc ca bază la tot felul de budinci și deserturi.
Se poate consuma și ca atare, cu fructe din compot, sau cu piure de fructe; combinația cu piure de mango sau compot de mango este un desert clasic thailandez, simplu si popular.
INGREDIENTE: amidon de tapioca, conservant: sulfit.
MOD DE PREPARARE:
Puneți 5 căni de apă (1200 ml) la fiert, adăugați o cană de perle de tapioca și fierbeți aproximativ 10 minute, amestecând până când perlele devin translucide. Scurgeți și pregătiți desertul. Poftă bună!
CONȚINUT: 454 g
A se păstra la loc uscat.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj.
PRODUS ÎN: Tailanda
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.