Legume fermentate în varianta sud-coreeană!
Acest preparat tradițional sud-corean este interpretarea locală a unei salate de murături, cu puternice note asiatice, în care morcovul și ceapa - legume ”europene” - sunt fermentate împreună cu plante puternic iuți, precum usturoiul, ghimbirul și piperul cayenne, dar și cu accente dulci ale siropului de agave.
Un adevărat festin pentru iubitorii de iute, și mai presus de toate, o sursă naturală de probiotice. Un aliment medicament, în sensul cel mai direct al cuvântului.
Se folosește la asezonarea mâncărurilor gătite, de legume, orez sau carne.
KIMCHI BIO, 270/240gr ARCHE
Fără gluten
Vegan
Legume fermentate.
Kimchi este o specialitate tradițională coreeană. Arche Kimchi are un gust condimentat, picant și acru proaspăt. Este versatil ca garnitură, în supe sau paste.
INGREDIENTE: varză albă* (84%), morcovi* (8%),sare, condimente (paprika granulat*chili* paprika dulce *) ceapă* (1.7%), usturoi*, ghimbir*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
După deschidere se păstrează în frigider și se consumă in termen de câteva zile.
A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.
CONȚINUT: 270/240gr
PRODUCĂTOR: Arche Naturprodukte Gmbh
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 173 kJ / 41 kcal
- Grăsimi, din care
- 0.5 g
- - acizi grași saturați
- 0.1 g
- Carbohidrați, din care
- 8.7 g
- - zaharuri
- 1.4 g
- Proteine
- 1,5 g
- Sare
- 2 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Fursecuri din ovaz fara gluten, cu ciocolata cu lapte, 100g Hammer Muhle





Recenzii (0)
5 alte produse în aceeași categorie
Ciocolata neagra cu stevie, minim 72% cacao, 100g Chocolates Sole




