HERBARIA BITTRIO 250ML

Bittrio 250ml Herbaria

Anghinare + păpădie + rădăcină de gențiană
Elixir din plante
Amar și fără alcool - Vegan

HK5005107

4021269112965

Stoc epuizat
65,29 lei
cu TVA


 

HERBARIA BITTRIO 250ML

Anghinare + păpădie + rădăcină de gențiană
Elixir din plante amare

Fără alcool / Fără gluten /  Vegan / Organic
Bittrio este un elixir sănătos din plante, preparat meticulous din plante cu principii amare ca anghinare, ghimbir, fenicul și turmeric și din plante foarte amare ca păpădia sau rădăcina de gențiană galbenă.
Indiferent dacă se consumă pur, amestecat cu suc de fructe sau clasic cu gheață și o felie de lămâie, - Bittrio vă oferă posibilitatea să vă bucurați de o masă bună sau poate fi o încheiere binevenită a acesteia.

Ingrediente: extract apos din plante medicinale* (75%) (cu extracte din frunze de anghinare* (40%), frunze de păpădie* (13,3%), rădăcină de gențiană* (10,7%), rădăcină de turmeric* (6,7%), coada șoricelului*, rădăcină de ghimbir* (5,3%), fructe de fenicul amar* (4%), flori de mușețel*, coji de portocale*, schinel*, trifoi amar*, fructe de cardamom*), suc concentrat de agave*, apă.
*din culturi ecologice controlate
Fără conservanți, fără aromatizanți.

Valori nutriționale medii

/ 100 ml

/ 40 ml

/ 20 ml

(recomandări zilnice)

Valoare energetică

 

Grăsimi

din care acizi grași saturați

Carbohidrați

din care zahăr

Proteine

Sare

342 kJ

80 kcal

<0,5 g

<0,5 g

 

20,1 g

19,9 g

<0,5 g

0 g

136 kJ

32 kcal

<0,5 g

<0,5 g

 

8,0 g

7,96 g

<0,5 g

0 g

68 kJ

16 kcal

<0,5 g

<0,5 g

 

4,0 g

3,98 g

<0,5 g

0 g

Preparat din extract apos de plante și suc concentrate de agave.
Mod de administrare:
După gust, beți 20 ml Bittrio înainte sau după masă. A se agita înainte de administrare.

Depozitare și utilizare:
Sticla sigilată se păstrează la temperaturi sub 25° C.
Vă rugăm să nu beți direct din sticlă – Bittrio nu conține conservanți!
După utilizare, închideți capacul și păstrați la frigider.
A se consuma în termen de 4 săptămâni de la deschidere.

A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe capacul cutiei.

Gustul fin al plantelor.
A se consuma pur sau diluat.

Amar este bun! Dacă nu sunteți obișnuiți cu gustul amar sau nu vă place, începeți cu o cantitate foarte mică înainte sau după masa și apoi creșteți doza în pași mici. Veți simți repede cum vă obișnuiți cu gustul fin-amărui și în curând devine obișnuință.

Bittrio se poate dilua cel mai bine cu apă minerală sau suc de fructe.

Recomandare de administrare 1: 20 ml Bittrio turnat peste cuburi de gheață și o felie de lămâie. Clasic, proaspăt!

Recomandare de administrare 2: 20 ml Bittrio, câteva cuburi de gheață și cca 150 ml suc de portocale sau mere. Decorați cu o felie de portocală/ măr – o experiență răcoritoare!

Producător: Herbaria Kräuterparadies GmbH Hagnbergstr.12 D-83730 Fischbachau

Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.

--------------------------------------------------------

Substanțele amare – de ce fac bine

Substanțele amare sunt importante pentru o dietă echilibrată și pentru sănătatea noastră.

Sunt extrase din numeroase legume și fructe.

Principiile amare aparțin celor mai importante remedii din medicina naturistă. Vracii le-au folosit din timpuri străvechi pentru activarea metabolismului sau detoxifiere. Principiile amare sunt în general o componentă importantă a dietei deoarece reglează producția fluidelor digestive din organism. Aceasta începe încă din cavitatea bucală: de îndată ce se percepe gustul amar se stimulează producția de salivă. În același timp, princiipile amare susțin secreția biliară, de suc gastric și stimulează pancreasul.

Ce este amar pentru gură este sănătos pentru stomac

Valoroasele substanțe amare sunt foarte răspândite în lumea plantelor sau mai degrabă au fost. Deoarece oamenii percep gustul amar ca pe unul neplăcut, de-a lungul timpului o mare parte din aceste substanțe au fost modificate în favoarea gustului dulce. Din acest motiv, multe plante care la origine au fost amare, în zilele noastre abia dacă mai sunt amare – precum cicoarea, radicchio sau grapefruitul. Efectul secundar al acestei evoluții: dieta ușoară, fără principii amare crește apetitul. Substanțele amare au fost folosite în trecut și pentru reducerea poftei de mâncare. Astfel reglează digestia, deci pot fi benefice pentru scaderea în greutate. Măresc toleranța fată de alimente, susțin producerea sucurilor digestive proprii organismului care fac alimentele mai ușor de metabolizat și mai asimilabile. Substanțele amare sunt utilizate în scopuri terapeutice și împotriva simptomelor de oboseală și ca antidepresiv natural.

Putem folosi din nou substanțe amare?

Nu tuturor le place gustul amar. Dar vă puteți familiariza cu gustul amar. Dacă le administrați în mod regulat și creșteți treptat cantitatea, organismul se obișnuiește din nou. Printre plantele specifice cu principii amare regăsim de exemplu anghinarea, ghimbirul sau turmericul, cărora le sunt atribuite multe calități benefice organismului. Plante cu principii amare pure sunt păpădia și gențiana, aceasta din urmă fiind planta cu cel mai mare conținut de principi amare.

O modalitate simplă de a vă familiariza cu gustul amar este oferită de Herbaria Bittrio, elixirul natural amar din anghinare, păpădie și rădăcină de gențiană plus alte nouă plante cu principii amare, toate provenite din culturi ecologice controlate.

Bittrio nu conține alcool sau gluten și este vegan.

Bittrio este un elixir sănătos, atent preparat prin combinarea plantelor cu principii amare ca de exemplu anghinare, ghimbir, fenicul sau turmeric și plante foarte amare ca păpădia sau rădăcina de gențiană galbenă. Fie că este consumat pur, amestecat cu suc de fructe sau clasic, cu gheață și o felie de lămâie – Bittrio vă oferă plăcerea de a vă bucura de o masă bună sau poate fi o încheiere binevenită a acesteia.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe