• Nou
Vopsea de par crema, Saten Nougat...
Vopsea de par crema, Saten Nougat...

Vopsea de par crema, Saten Nougat Caramel 240, 150ml Logona

Nuanța Maro Nougat este ideală pentru părul blond mediu până la maro mediu.

BG287938

4017645017603

106,10 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Vopsea de par crema, Saten Nougat Caramel 240, 150ml Logona

Vegan
Vopsea de păr pe bază de plante pentru strălucire naturală și volum suplimentar.
Amestec gata preparat
Luminozitate intensă
Nuanța Maro Nougat este ideală pentru părul blond mediu până la maro mediu.

Vopselele de păr pe bază de plante Logona sunt în special blânde față de echivalentele lor chimice. Pigmenții învăluie șuvița de păr pentru a nu o deteriora.
Rezultatul culorii poate varia în funcție de culoarea naturală a părului fiecărei persoane.
Fiecare vopsea de păr pe bază de plante conține henna, plante și fructe pentru a asigura un luciu strălucitor, luminos și volum natural.
Vopseaua de păr cremă este potrivită pentru utilizare imediată și poate fi folosită pentru retușarea rădăcinilor.

Proprietăți:

  • fără coloranți sintetici
  • fără uleiuri minerale și silicon
  • fără parabeni
  • 100% vegan

Ingrediente (INCI):
Apa, Alcohol Denat [1], Coco Glucoside, Glicerină, Montmorillonită, Eritruloză, Extract de Lawsonia Inermis (Henna), Sorbitol, Gumă de xantan, Maltodextrină, Extract de coajă de Quercus Robur, Algină, Citrat de sodiu, Acid citric, Parfum (Aromă) [2], Linalool [2], Limonen [2], Eugenol [2], Ci 77499 (Oxid de fier), Ci 77491 (Oxid de fier).
[1]=din agricultură organică controlată.
[2]=din uleiuri esențiale naturale.

Aplicare:
Pregătire prealabilă: recomandăm tratamentul prealabil cu ColorPlus Colorations. Această mască de păr cu Argilă Verde și extract de frunze de mesteacăn îndepărtează ușor reziduurile de styling, mătreața și excesul de ulei. Acest tratament asigură un rezultat mai bun al culorii, deoarece vopseaua pe bază de plante se poate fixa mai bine pe păr.
Colorare: utilizați crema direct din tub, nu este nevoie să o amestecați. Începeți de la despărțitură și distribuiți culoarea uniform în păr. În funcție de intensitatea de culoare dorită, lăsați culoarea să acționeze timp de 15 minute până la 2 ore. Apoi clătiți cu multă apă caldă.
Tratament: clătiți cu balsamul Logona în loc de șampon. Acest balsam special fixează culoarea și intensifică strălucirea părului. Imediat după aplicarea vopselei, balsamul sigilează culoarea părului cu ulei de rădăcină de urzică, betaină și proteine de grâu, creând un film invizibil care asigură o culoare strălucitoare de lungă durată.
Îngrijirea culorii: pentru a intensifica durabilitatea și strălucirea culorii părului pe bază de plante, vă recomandăm șampoanele de îngrijire a culorii LOGONA cu extracte de mușețel, henna și alun. Acestea conțin extracte vegetale care ajută la menținerea culorii părului pe bază de plante, în timp ce îngrijesc părul. Culoarea naturală a părului poate fi revigorată cu aceste șampoane de îngrijire a culorii. Acestea adaugă nuanță, dar nu înlocuiesc culoarea.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 150ml
Producător: LOGOCOS Naturkosmetik AG, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe