Argital ulei esential de rozmarin...

Argital ulei esential de rozmarin pentru uz extern, 10ml Argital

 

Argital  - Ulei esențial de rozmarin pentru uz extern, 10ml

Ingrediente: ulei esențial de rozmarin (Rosmarinus officinalis L.), pentru uz extern.

Caracteristici: are efect antioxidant, antimicrobial, antitumoral si stimulator mental. Calmeaza indigestia, stimuleaza cresterea parului, imbunatatese respiratia, inlatura durerea, reduce stresul.

Pentru indigestie: se aplica 2-3 picaturi de ulei de rozmarin in amestec cu ulei de cocos pe abdomen pentru inlaturarea neplacerilor cauzate de indigestie precum flatulenta, crampe sau balonare.

Pentru cresterea parului: amestecati 3-5 picaturi de ulei de rozmarin cu 50 ml ulei de jojoba apoi aplicati pe scalp ca masca pentru stimularea parului. Puteto de asemenea sa adaugati 5 picaturi de ulei de rozmarin in samponul dvs. obisnuit.

In caz de probleme respiratorii: puneti 3 picaturi de ulei de rozmarin in difusser sau in recipientul umidificatorului sau in apa fierbinte pentru inhalatii , va ajuta in caz de congestie nazala sau gat iritat.

Pentru inlaturarea durerilor: folositi 2 picaturi de ulei essential in amestec cu ulei de cocos sau de masline, aplicati pe zonele dureroase cum ar fi tamplele, ceafa, muschi, articulatii , etc.

Pentru prospetime mentala si inlaturarea stresului: puneti 3-5 picaturi de ulei esential in cada de baie sau in recipientul special al umidificatorului. Pentru cei care au nevoie de o memorie buna si atentie focusata, aplicati 2 picaturi de ulei esential pe palme, frecati si inhalati pentru efect imediat.

Alte utilizari:
Pentru uz cosmetic: adăugați câteva picături în creme, uleiuri.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat.
Termen de valabilitate: a se vedea pe ambalaj

Origine: Spania
Producator: ARGITAL
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe