Fulgi din 5 crereale Bio, 350 g
Materia primă provine din cereale atent selecționate și care respectă parametrii de calitate pre-definiți: umiditate, greutate specifică, dimensiune, impurități, temperatură și miros. Cerealele sunt aburite, presate și apoi prăjite. Fulgii astfel obținuți sunt măcinați și ambalați.
Fulgii sunt ideali pentru müsli sau ca ingredient în produse de panificație și patiserie.
Ingrediente: fulgi de cereale*-orez*, ovăz*, grâu*, orz*, secară*-în proporție de 20% fiecare.
*din culturi certificate ecologic Origine EU
Valorile nutriționale depind de fluctuațiile naturale ale calității materiei prime.
Păstrare: într-un loc răcoros și uscat, bine ventilat, ferit de lumină.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1338 KJ, 319 kj
- Grăsimi, din care
- 2,94 gr
- - acizi grași saturați
- 0,24 gr
- Carbohidrați, din care
- 61,58 gr
- - zaharuri
- 0,76 gr
- Fibre
- 8,34 gr
- Proteine
- 10,02 gr
- Sare
- 0.0035 gr