Ser facial anti-aging, cu paducel,...
Ser facial anti-aging, cu paducel,...

Ser facial anti-aging, cu paducel, acid hialuronic si argila verde, 30ml Argital

AG4120

80819295

61,09 lei
cu TVA

 

Ser facial anti-aging, cu paducel, acid hialuronic si argila verde, 30ml Argital

Fără conservanți

In serul facial Argital, efectul anti-îmbătrânire și hidratant este dat de extractul de Păducel, acidul hialuronic si gelul de argilă verde. Folosit dimineața și seara, previne semnele de îmbătrânire de pe piele și o menține hidratată, moale și suplă. Este potrivit în special pentru tenurile mature.

Mod de utilizare:
Puneți o cantitate mică de ser facial Argital anti-aging pe vârful degetelor, aplicați-l pe față și masați-l ușor în sensul acelor de ceasornic până se absoarbe. Chiar și mișcările de rotație mici, dacă sunt efectuate corect, servesc la circulația lichidelor mai bine și mai regulat în țesuturile noastre.
Vă recomandăm să aplicați în sensul acelor de ceasornic pentru cei dintre noi care trăim în emisfera nordică și în sens invers acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. După cum se știe, în emisfera nordică apele circulă în sensul acelor de ceasornic, în timp ce în emisfera sudică circulă în sens invers acelor de ceasornic.

Ingrediente: Apă, extract din flori și frunze de Păducel*, extract din flori de trandafir de Damasc*, extract din rădăcină de Echinacea*, ulei de migdale dulci*, Alcool**, Glicerină, Polyglyceryl-3 Dicitrate/stearat, ulei de Avocado*, gumă de Xanthan, Solum Fullonum, hialuronat de Sodiu, ulei din semințe de Jojoba*, ulei din flori de Ylang-Ylang, extract de rășină de benzoin Styrax**, extract din scoarță de Drăcilă**, extract din flori de Arnică**, unt de Shea*, Betaină, Acid lactic, ulei din flori de trandafir de Damasc, Linalool, Geraniol, Citronellol, Farnesol, Salicilat de benzil, Eugenol, Isoeugenol, Benzoat de benzil.
*=provenit din culturi certificate ecologic.
**=produs cu ingrediente ecologice.

Conținut: 30ml
Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere.
Producător: Argital Italia
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe