Crema de zi antiaging, Pro Collagen, 50 ml Esential'arôms
Crema de zi antiaging, Pro Collagen, 50 ml Esential'arôms
Crema de zi antiaging, Pro Collagen, 50 ml Esential'arôms
Crema de zi antiaging, Pro Collagen, 50 ml Esential'arôms

Crema de zi antiaging, Pro-collagen, 50ml Esentialaroms

PB53348

8413568013702

78,90 lei
cu TVA

 

Crema de zi antiaging, Pro Collagen, 50 ml Esential'arôms

FRUMUSEȚE CONȘTIENTĂ cu acid hialuronic natural și extracte din plante
Hidratare timp de 12 ore

  • 0% parabeni, parafină, sulfați și produse chimice
  • Pentru toate tipurile de piele
  • Protecție DNA și UVA

Ingrediente active: apă de flori de trandafiri, uleiuri virgine din: semințe de armurariu, tsubaki (Camellia japonica), avocado, jojoba, baobab și babassu: oleorezină de tămâie indiană; unsaponifiables din ulei de măsline, extracte vegetale din: floare de crambe, aloe vera, vâsc și extracte din soia fermentată, rodie, smochine, dude și ginkgo biloba; betaine; hidrolizat de acid hialuronic vegetal cu absorbție a pielii mare; extract de alge roșii (filtru UVA natural). PROTECȚIE UV MARINĂ (extract concentrat de alge roșii). Oferă o fotoprotecție excelentă pentru ADN și componentele celulare. O cremă BIO DE TOP, cu un emulgator natural din măsline, care acționează ca ingredient activ; un complex de acizi grași, cu o compoziție similară lipidelor pielii, care îmbunătățește funcția de barieră a pielii și favorizează transferul activ în straturile mai profunde. Restructurarea și recompactarea proprietăților. Previne semnele îmbătrânirii. Oferă un scut anti-poluare și un efect asemănător siliconului, datorită conținutului său în alternative naturale la silicon.

INGREDIENTE CU EFICACITATE DOVEDITĂ. REGLEAZĂ ECHILIBRUL DE APĂ, REDUCE PIERDERILE DE APĂ ȘI CONSOLIDEAZĂ FUNCȚIA DE BARIERĂ. PREÎNTÂMPINĂ APARIȚIA PETELOR. CREȘTE PRODUCȚIA DE HIDROXIPROPOLINĂ (COLAGEN) DUPĂ 3-4 SĂPTĂMÂNI. BETAINA ESTE 100% EFICIENTĂ, FĂCÂNDU-LE MAI CLARE ȘI LE REDUCE ÎN 90% DIN CAZURI. ACIDUL HIALURONIC VEGETAL STIMULEAZĂ SINTEZA PRO COLAGEN ȘI ÎMBUNĂTĂȚEȘTE FERMITATEA PIELII.

INCI: apă, apă de flori de trandafiri *, biosaccharide gum-1, ulei nesaponificat de olea europaea (măsline), cetyl palmitate, glycerin, coco-caprylate/caprate, lei din olus (legume), ulei din semințe de armurariu, cetearyl olivate, glyceryl stearate, sorbitan olivate, isostearyl alcohol, ulei din semințe de camelie japoneză, esteri fitosterol cu ulei de semințe de crambe, amidon de oryza sativa (orez), betaine, parfum/fragrance, hydrogenated ethylhexyl olivate, ulei de persea gratissima* (avocado), ulei din semințe de simmondsia chinensis* (jojoba), extract de alge nori, benzyl alcohol, propanediol, sorbitan palmitate, hydrolyzed hyaluronic acid, ulei din semințe de baobab, gumă de xantan, gumă de tămâie indiană, extract de alge, extract din frunze de aloe vera*, salicylic acid, ulei de măsline hidrogenat nesaponificabil, tocopherol, ulei din semințe de babassu, extract din fructe de ficus carica (smochine), extarct din nucă de ginkgo biloba, extract din fructe de dude albe, extract din fructe de rodie, sorbic acid, sodium benzoate, citric acid, potassium sorbate, phytic acid. Linalool**, limonene**, eugenol**, farnesol**, citronellol**, benzyl benzoate**, geraniol**, benzyl salicylate**, citral**.
* ingrediente din culturi certificate ecologic
99% de origine naturală din total. 20% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică.
** compoziţia uleiurilor esenţiale naturale

Mod de utilizare: se aplică zilnic pe pielea curată a feței, sub formă de cremă de zi.

DEPOZITARE: păstrați departe de lumină și căldură.
DOAR PENTRU UZ EXTERN.
TESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGIC.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 50 ml
Producător: Dieteticos INTERSA, S.A.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe