Zahar Panela bio din trestie...

Zahar Panela bio din trestie nerafinat, 270g Pronat

Zaharul Panella BIO este un tip de zahar brut, neînalturat și neclarificat, obținut prin presarea trestiei de zahăr. Zaharul Panella BIO are un conținut ridicat de minerale și nutrienți, ceea ce îl face o alegere mai sănătoasă decât zaharul alb rafinat. Iată câteva dintre beneficiile consumului de zahar Panella BIO:

  1. Conține mai mulți nutrienți: Zaharul Panella BIO conține mai mulți nutrienți decât zaharul alb rafinat, precum calciu, fier, magneziu și potasiu. Aceste minerale sunt importante pentru menținerea sănătății sistemului cardiovascular, a sistemului muscular și a sistemului nervos.

  2. Are un indice glicemic scăzut: Zaharul Panella BIO are un indice glicemic mai scăzut decât zaharul alb rafinat. Aceasta înseamnă că eliberează zahărul în sânge treptat și nu provoacă creșterea bruscă a nivelului de insulină. Acest lucru poate ajuta la menținerea nivelului de zahăr din sânge și la prevenirea diabetului de tip 2.

  3. Conține antioxidanți: Zaharul Panella BIO conține antioxidanți, cum ar fi acidul fenolic și flavonoidele, care ajută la protejarea organismului împotriva stresului oxidativ și a inflamației. Acest lucru poate ajuta la prevenirea bolilor cronice, cum ar fi bolile de inimă, cancerul și bolile neurodegenerative.

  4. Este o sursă naturală de energie: Zaharul Panella BIO conține carbohidrați, care sunt o sursă importantă de energie pentru organism. Acesta poate oferi un impuls de energie instantanee și poate ajuta la prevenirea oboselii și a epuizării fizice.

  5. Poate ajuta la menținerea sănătății pielii: Zaharul Panella BIO conține o serie de vitamine și minerale, cum ar fi vitamina C și zincul, care sunt esențiale pentru sănătatea pielii. Aceste substanțe pot ajuta la menținerea elasticității pielii și la prevenirea apariției ridurilor.

PRN20210

6426309006644

9,86 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Zahar Panela bio din trestie nerafinat, 270 g Pronat

Conține: 100% zahăr din trestie* nerafinat.
*din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: Ecuador
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1680 kJ / 400 kcal
Grăsimi, din care
0 g
- acizi grași saturați
0 g
Carbohidrați, din care
99.5 g
- zaharuri
99.5 g
Fibre
0 g
Proteine
0.5 g
Sare
0.013 g
Umiditate
2.7 %

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe