• Nou
Bifidus preparat bio fermentat din...

Bifidus preparat bio fermentat din bautura de cocos natur, 400g Biogurt

100% Vegan. 0% Soia. Probiotic. Fără zahăr adăugat. 

PREȚ IMBATABIL / 100 gr.

Iaurtul bifidus din lapte de cocos este o opțiune excelentă pentru cei care preferă alternativele vegetale la produsele lactate tradiționale. Iată câteva sugestii pentru a te bucura de acest iaurt în moduri delicioase:

  1. Cu fructe proaspete

  2. Cu miere și nuci

  3. Cu cereale sau musli

  4. În smoothie-uri

  5. Cu fulgi de ovăz și semințe

  6. Ca dressing pentru salate

  7. Cu granola și fructe uscate

  8. Simplu, pe stomacul gol, pentru un aport de probiotice binefăcătoare
EM197281

8436542197281

23,70 lei
cu TVA

 

Bifidus preparat bio fermentat din bautura de cocos natur, 400g Biogurt

Probiotic
Vegan
Fără soia
Fără zahăr adăugat

Ingrediente: apă, cremă de cocos* 28% (cocos* 72%, apă), amidon* (porumb*, orez*), inulină: fibre de agave*, agent de ingroșare: agar-agar*, bacterii de Bifidus, ferment vegan.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Ambalat într-o unitate care procesează nuci.

Sugestii de servire:

  1. Cu fructe proaspete: Adaugă fructe proaspete, cum ar fi felii de mango, căpșuni, afine sau kiwi, în iaurtul din lapte de cocos pentru a-i oferi un plus de prospețime și un gust dulce și savuros.

  2. Cu miere și nuci: Adaugă o linguriță de miere și câteva nuci sau semințe (cum ar fi semințe de chia, semințe de dovleac sau migdale) în iaurtul din lapte de cocos pentru a-i oferi un gust dulce și o textură crocantă.

  3. Cu cereale sau musli: Folosește iaurtul din lapte de cocos ca și bază pentru cerealele tale preferate sau pentru musli. Acesta va adăuga o cremozitate delicioasă micului tău dejun și va completa gustul cerealelor sau musli-ului.

  4. În smoothie-uri: Folosește iaurtul din lapte de cocos ca și ingredient în smoothie-uri sănătoase și hrănitoare. Amestecă-l cu fructe, legume verzi, semințe și alte ingrediente preferate pentru a obține un smoothie cremos și delicios.

  5. Cu fulgi de ovăz și semințe: Adaugă câteva linguri de fulgi de ovăz și semințe (cum ar fi semințe de chia sau semințe de in) în iaurtul din lapte de cocos pentru a-i oferi un plus de textură și nutrienți.

  6. Ca dressing pentru salate: Folosește iaurtul din lapte de cocos ca și bază pentru sosurile și dressingurile pentru salate. Amestecă-l cu ierburi proaspete, suc de lămâie și puțină sare și piper pentru a obține un dressing cremos și delicios.

  7. Cu granola și fructe uscate: Adaugă o mână de granola și câteva fructe uscate (cum ar fi stafidele, merișoarele sau caisele uscate) în iaurtul din lapte de cocos pentru a obține un gust bogat și o textură crocantă și moale în același timp.

  8. Simplu, pe stomacul gol, pentru un aport de probiotice binefăcătoare

Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi de +2°C - +8°C. După deschidere se păstrează în frigider și se consumă în termen de 3 zile.
A se consuma de preferință până la: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Laboratorios Almond S.L. Spania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
449 kJ / 108 kCal
Grăsimi, din care
6,8 g
- acizi grași saturați
6,5 g
Carbohidrați, din care
9,7 g
- zaharuri
0 g
Proteine
0,8 g
Sare
0,03 g

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe