Despre această plantă se spune că nu mai există alta care să ofere la fel de multe beneficii pentru oameni, precum moringa.
Ajută în diferite probleme de sănătate, precum:
- cancer, / diabet / anemie
- inflamatii articulare / afecțiuni ale tiroidei
- probleme privind libidoul
- probleme ale tractului respirator (astm, alergii, infecții bacteriene)
- dureri și ulcere stomacale / pietre la rinichi / epilepsie
De asemenea are cantități impresionante din vitaminele A și C, dar și de minerale, precum calciul și potasiul.
Moringa poate contribui la întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea sănătății oaselor și pielei, reducerea inflamației și combaterea deficiențelor nutriționale.
MORINGA BIO PUDRA, 50 G
INGREDIENTE: pudră din frunze de moringa*.
*=din culturi certificate ecologic.
Frunzele de moringa sunt cea mai hrănitoare parte a plantei, fiind o sursă semnificativă de vitaminele B, vitamina C, provitamina A ca beta-caroten, vitamina K, mangan și proteine, printre alți nutrienți esențiali.
Mod de utilizare (cca 5-10 gr/zi):
-
Amestecată cu apă sau lichide: Pulberea de moringa poate fi amestecată cu apă, suc, lapte sau alte lichide. Puteți bea amestecul sau să-l adăugați într-un smoothie.
-
Adăugată în alimente: Puteți presăra pulberea de moringa peste salate, supă, iaurt sau alte mâncăruri.
CONȚINUT: 50 g
ORIGINE: India
CONDIȚII DE PĂSTRARE: loc uscat și răcoros.
A SE CONSUMA DE PREFERITA INAINTE DE: vezi data inscripționată pe ambalaj.
DISTRIBUITOR: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1310 kJ / 320 kcal
- Grăsimi, din care
- 5 g
- - acizi grași saturați
- 1 g
- Carbohidrați, din care
- 29 g
- - zaharuri
- 10 g
- Fibre
- 24 g
- Proteine
- 26 g
- Sare
- 0,3 g