TORTELLINI BIO CU BRANZA, 250G D'ANGELO PASTA

Tortellini bio cu branza, 250g D'angelo Pasta

Descoperiți delicioasele paste "D'Angelo"! Indiferent dacă au forma de cappelletti, tortellini, ravioli sau strozzapreti - încântați-vă simțurile cu gustul autentic italian al acestor semipreparate exclusiv din ingrediente ecologice vegane și sustenabile. Umpluți cu arome delicioase de legume proaspete și condimente alese cu grijă, sau cu tofu, brânză vegan, spanac, roșii, ciuperci sau ricotta - aceste paste vegane vor fi o alegere perfectă pentru o masă rapidă și delicioasă, plină de savoare și sănătate. Experimentați bucuria pastelor italiene tradiționale, într-o variantă vegană, cu gama "D'Angelo".

DA2400

4005496224004

14,43 lei
cu TVA

 

TORTELLINI BIO CU BRANZA, 250G D'ANGELO PASTA

  • Paste proaspete din griș de grâu dur fără ouă!
  • Pentru 2-3 porții
  • Se obțin 450 g de paste gătite
  • Vegetarian

Ingrediente: aluat: griș din grâu dur*, / umplutură (26%): brânză* (30% pecorino*, 10% ricotta*), spărtură de pâine* (făină de grâu*, drojdie*), fulgi de lapte*, ulei de floarea soarelui*, sare de mare, emulgator: lecitină din soia*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.
Poate conține urme de țelină.

Preparare paste:
Puneți pastele în 2.5 litri de apă sărată (1 linguriță de sare per litru de apă) care fierbe ușor, pentru 12-15 minute până devin "al dente".

Sugestie de rețetă: „Tresivaso” Tortellini cu brânză cu hamsie și stafide.
Ingrediente: 250 g Tortellini cu brânză, 1 ridiche Trevisano, 15 g unt, 1 lingură ulei de măsline, 2 linguri de stafide, 1 lingură oțet balsamic, 4 bucăți file de hamsie, 1 lingură de parmezan ras, 1 bucată brânză pecorino.
Preparare: gătiți pastele conform rețetei. Tăiați ridichea și clătiți cu apă rece. Topiți untul în ulei de măsline într-o tigaie mare cu marginile înalte, adăugați stafidele, oțetul balsamic și numai 2 file de hamsie. Gătiți până când hamsie este aproape dizolvată. Acum adăugați ridichea și pastele. Amestecați încet, adăugați apă în care au fiert pastele dacă este necesar, și legați cu parmezan. Radeți pecorino peste paste, decorați cu cele 2 bucăți de hamsie tăiate mărunt și serviți imediat.

Conținut: 250g
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: D’Angelo Pasta GmbH. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1271 kJ / 301 kcal
Grăsimi, din care
5,1 g
- acizi grași saturați
2,8 g
Carbohidrați, din care
51,0 g
- zaharuri
2,5 g
Fibre
3,8 g
Proteine
11,0 g
Sare
1,1 g

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe