GEFRO - SUPA CREMA DE CIUPERCI, 200G
- Vegan
- Fără gluten
- Fără lactoză
- Fără coloranți și conservanți
- Fără arome artificiale
Produs cu grijă din ingrediente vegetale selectate și deosebit de ușor de digerat. O contribuție valoroasă pentru o dietă echilibrată.
Mod de preparare: Adăugați 4 lingurițe cu vârf (aprox. 40 g) la o jumătate de litru de apă caldă, bateți și aduceți la fierberea amestecând din când în când. Se fierbe timp de cca. 5 minute.
Sfat GEFRO: folosiți lapte (de ex. lapte degresat) în loc de apă. Cu cât folosiți mai mult lapte, cu atât mai cremoasă va fi supa cu doar câteva calorii mai mult.
Ingrediente: făină de orez, dextroză, sare de mare, potențiator de aromă: glutamat monosodic*, ciuperci (porcini, ciuperci Champignon), bulion de legume granulate (condiment (conține soia), ulei de palmier, sare), maltodextrină, concentrat din suc de ciuperci, ulei de palmier, pudră de ceapă, pătrunjel, roșii pulbere, arpagic, chervil, ardei, acidifiant: acid citric, turmeric, condimente (conține țelină).
*=bază de producție: alimente naturale, cum ar fi sfecla de zahăr, porumb
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: GEFRO KG. Germania.
Conținut: 200g = 2,5 L / 10 porții
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 ml
- Valoare energetică
- 103 kJ / 24 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,2 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 4,7 g
- - zaharuri
- 1,4 g
- Fibre
- 0,3 g
- Proteine
- 0,9 g
- Sare
- 1,19 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Biscuiti bio din faina de grau spelta, cu ovaz si unt, 125g Bohlsener Muhle
Ton alb in ulei bio de floarea soarelui presat la rece, 120g Fontaine
Recenzii (1)
practica si buna
Eu stiu ca cel mai bine iti faci supa singur, dar cand calatoresc nu am luxul asta si, ca vegan, am o oferta jalnica in restaurantele romanesti. Asa ca supa pudra ma ajuta teribil si sigur mai cumpar. Am luat si din cea de cartofi, si aia foarte buna.