Suc de catina alba 100%, bio, 330ml...

Suc de catina alba 100%, bio, 330ml Medicura

Produs 100% natural, obţinut din culturi certificate biologic

 

Suc de catina alba 100%, bio, 330 ml

Sucul Bio de cătină se obţine din fructe sănătoase şi bine coapte de cătină (Hipophae Rhamnoides), obţinute  din culturi biologice controlate. Controlul strict şi o prelucrare atentă garantează înalta calitate a sucului natural de cătină.

Informații detaliate despre calitățile excepționale ale cătinei: www.superfructe.eu/suc-natural-de-catina

Ingrediente: 100% suc din fructe de cătină din culturi biologice controlate.

A se păstra la rece după deschidere şi a se consuma în termen scurt.
Produs pasteurizat.

Unităţi BE: 0,33
Certificat DE-ÖKO-012

Valorile nutritive prezentate sunt supuse variaţiilor normale ale produselor naturale.

Producător: Medicura AG. Germania
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Trateaza-te cu catina
Catina este un arbust stufos care creste pe nisipuri sau pietrisuri, de-a lungul raurilor, pe coaste pietroase sau izlazuri. De la aceasta planta se folosesc ca tratamente naturiste mai ales fructele, care au o culoare portocaliu-inchisa.

Fructele de catina sunt considerate o polivitamina naturala, ele constituind cea mai bogata sursa de vitamine (A, C, E, B1, B2, K si P). Pe langa acestea ele mai contin si cantitati mari de calciu, fosfor, potasiu, fier, magneziu, sodiu, celuloza, acizi organici, proteine, zaharuri si ulei.

In scopuri medicinale folosim fructele mature, atat in stare proaspata, cat si uscata.

Iata in continuare cateva metode de tratament cu catina:

- In raceli, faringite si gripe se prepara o infuzie din 2 linguri de fructe zdrobite la 500 ml de apa clocotita. Se lasa vasul acoperit timp de 15 minute. Se strecoara si se bea fractionat in cursul zilei pana la vindecarea completa.

- O bautura placuta si racoritoare se obtine din 750 g de fructe de catina fierte in 6 litri de apa si 1 kg de zahar sau miere. Dupa racire se strecoara si se toarna in sticle de culoare inchisa si se pastreaza la loc intunecos si rece.

- Fructele de catina sunt utile si in tratamentul cancerului, ele avand calitatea de a inhiba unii factori de crestere tumorala. Se vor consuma 5-10 g de fructe de catina uscate la umbra intre 2 coli de hartie alba si apoi macinate.

Produsul de cea mai mare importanta terapeutica este uleiul de catina. Acest ulei este folosit in tratarea cu succes a diareei, ulcerelor, urticariei, alergiilor, anemiilor, dar si a hepatitelor cronice, a afectiunilor circulatorii, a reumatismului si contra stresului.

Uleiul de catina mai are actiune deosebita contra infectiilor buco-faringiene. Acestea se trateaza prin clatirea cavitatii bucale cu o lingura nu prea plina cu ulei de catina, de 3 ori pe zi, dimineata inainte de micul dejun, dupa pranz si dupa cina. Se mesteca uleiul in cavitatea bucala pana devine alb ca laptele, dupa care se expulzeaza afara si se face clatirea gurii cu apa calduta si sarata.

Uleiul de catina poate fi asociat in tratament cu spirulina, cele doua preparate completandu-se reciproc in multe afectiuni. Se recomanda ca in orice situatie sa se faca analizele necesare pe baza carora medicul specialist va va indica doza pe care sa o utilzati in timpul curelor.

Autor: Ilca Lazar, Brasov
Sursa: Revista Tratamente Naturiste

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII:
per 100 ml
Valoare energetică
166 kJ/ 39 kCal
Grăsimi, din care:
4 g
Carbohidrați, din care:
4 g
Fibre
1 g
Proteine
0,8 g

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe