Ulei bio de arnica macerat la rece,...

Ulei bio de arnica macerat la rece, 100ml Pronat

Atentie: pentru ux extern!

PRN3332

6426309005630

28,50 lei
cu TVA

 

Ulei BIO de arnica macerat la rece, 100 ml

Atentie: pentru ux extern!

Conține: ulei de floarea soarelui (Helianthus Annuus)*, extract din flori de arnica (Arnica Montana)*.
*din culturi certificate ecologic.

Uleiul de arnica, obținut prin macerarea florilor proaspete într-un ulei vegetal presat la rece, se utilizează în masajul terapeutic și în cel de întreținere, conferind articulațiilor și mușchilor elasticitate și protecție.

Este recomandat pentru: vânătăi, entorse, luxații, umflare din cauza fracturilor, dureri musculare, reumatice, piele palidă cu
microcirculație slabă, stimularea scalpului, întărirea rădăcinii părului, etc. Uleiul de arnica contribuie la eliminarea mătreții pe termen lung, redând părului sănătatea și strălucirea.

Ce este macerarea?
Macerarea este un proces fizic în care fructele, florile, frunzele, rădăcinile sau alte părți ale plantelor sunt expuse o perioadă de timp acțiunii unui ulei neutru, de cele mai multe ori ulei de floarea soarelui dezodorizat.

Uleiul neutru ”trage” în el uleiurile volatile și alte principii active din planta supusă macerării.
Produsul final (soluția) se numește macerat. În farmacie, această soluție se numește "infuzie rece". Nu trebuie să existe procese chimice în timpul macerării.

Procesul de extracție se efectuează la temperatura camerei, de aici termenul "extract rece" sau "macerat rece". Avantajele macerării la rece se regăsesc cu siguranță în procesul delicat prin care se extrag ingredientele active ale plantei. Dacă procesul de extracție este efectuat la temperatură ridicată (prin căldură adăugată), procesul este denumit digestie.

Păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj

Origine: Germania
Distribuitor: S.C.PRONAT S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe