Faina BIO de Cassava extra fina (Tapioca / Manioc), 1000g
Făina de Cassava (Tapioca / Manioc) este produsul obținut din rădăcinile sănătoase și curate de cassava care au fost decojite, zdrobite, rase, măcinate, presate, cernute și uscate la o temperatură adecvată.
Ingrediente: 100% cassava*.
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.
Origine: Brazilia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1486 kJ / 354 kcal
- Grăsimi, din care
- 0 g
- - acizi grași saturați
- 0 g
- Carbohidrați, din care
- 86 g
- - zaharuri
- -
- Fibre
- 2 g
- Proteine
- 1.8 g
- Sare
- 0 g
- CLĂTITE DULCI DE TAPIOCA -
[Număr de porții: 1 - Timp de preparare: 5 minute - Timp de gătire: 7-10 minute]
Doriți ceva diferit pentru micul dejun sau gustare după-amiază? Ce spuneți de clătite dulci, vegetariene și fără gluten? Cu o măsură, 5 ingrediente și 15 minute puteți obține clătite dulci delicioase.
Sunteți gata să învățați cum să faceți acest lucru?
Ingrediente necesare (pentru o clătită):
1 lingură de făină de cassava, 1 lingură lapte vegetal, 1 lingură pudră de cacao, 1 lingură zahăr, 1 ou.
Mod de preparare:
1. Într-un castron, puneți ouăle și laptele și amestecați-le bine.
2. Acum, adăugați toate celelalte ingrediente și amestecați până obțineți un aluat subțire.
3. Încălziți o tigaie de aprox. (15 cm) și turnați aluatul in ea. Dacă doriți puteți să ungeți tigaia cu ulei de cocos.
4. Gătiți pe fiecare parte timp de 3-5 minute.
5. Când este gata, adăugați umplutura, care poate fi cremă de migdale, sirop de arțar, cremă de ciocolată și așa mai departe.
- TORT DE COCOS -
[Număr de porții: 12 - Timp de preparare: 45 minute - Timp de gătire: 60 minute]
Orice preparat cu nuca de cocos este delicios! Deci, bucurați-vă de acest tort mare și ușor de preparat. Persoanele cu alergie la gluten și lactoză pot, de asemenea, să consume acest preparat, nu este grozav ?!
Ingrediente necesare:
3,5 cești lapte de cocos, 3 linguri de unt (nesărat), 2 cești de zahăr, 4 ouă, 2,5 cești făină de cassava, 1/2 ceașcă făină de cocos, 1/2 ceașcă fulgi de cocos, 1 ligură praf de copt, 1 linguriță cardamom, 1 linguriță sare.
Mod de preparare:
1. Preîncălziți cuptorul la 180° C.
2. Ungeți o formă de tort de 21 cm cu ulei de nucă de cocos și presărați-o cu făină de cassava.
3. Într-un castron mic, amestecați albușurile de ou și adăugați sarea pentru a nu se topi.
4. Bateți amestecul cu gălbenușurile, zahărul și untul până când ajung la o consistență (cremă galbenă moale).
5. Continuați să amestecați și adăugați încet laptele, făina și praful de copt.
6. Când sunt bine amestecate, opriți-vă și cu o lingura faceți vârfuri moi, amestecând foarte ușor.
7. Turnați amestecul în tava de copt și peste acesta presărați fulgi de nucă de cocos și nectar de nucă de cocos.
8. Coaceți-l timp de aproximativ 60 de minute la temperatură medie.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Ulei de arahide, 1000ml
Sfecla rosie murata bio si demeter, 330g / 220g Marschland Naturkost
Moringa bio pudra, 50g Pronat
Recenzii (2)
O super faina!
2 din 2 oameni au găsit folositoare această recenzieO faina foarte utila in bucataria celor care nu consuma gluten. Eu o folosesc uneori in combinatie cu alte tipuri de faina fara gluten pentru gnocchi, lipii, prajituri, etc.
Foarte frumos si profi ambalata!
Faina BIO de Cassava extra fina (Tapioca / Manioc), 1000g
2 din 2 oameni au găsit folositoare această recenzieServicii prompte, rapide, produsele corect ambalate, conform cu prezentarea de pe site.