- Nou
Sosul Hollandaise este un sos cald, realizat din smantana sau unt topit, gălbenuș de ou și condimente. Este un sos bogat, cremos și cu aromă de smântînă sau unt, cu o consistență catifelată.
Acest sos este adesea servit alături de feluri de mâncare precum:
-
Ouă Benedict: Un preparat popular de brunch constând în ouă poșate servite pe o felie de pâine prăjită și acoperite cu sos Hollandaise.
-
Legume aburite sau fierte: Sosul Hollandaise poate fi turnat peste legume aburite sau fierte, cum ar fi sparanghelul sau broccoli, adăugând o notă bogată și cremoasă.
-
Pește și fructe de mare: Este un acompaniament delicios pentru pește sau fructe de mare, cum ar fi somonul sau crabul.
-
Cartofi: Poate fi servit peste cartofii prăjiți sau cartofii dulci, oferindu-le o aromă intensă și o textură bogată.
-
Carne: Sosul Hollandaise poate fi adăugat peste carne de vită sau carne de pui gătită la grătar sau la cuptor pentru a-i aduce o notă de lux și savoare.
Este un sos versatil și delicios care adaugă un plus de eleganță și gust fiecărui preparat.
Sos bio a la Hollandaise, 25g Natuco
Mod de preparare:
- conținutul plicului se amestecă cu 125 ml de apă caldă.
- Se fierbe la foc mediu timp de 2 minute. Se amestecă din când în când.
- Stingeți focul și amestecați 125 g de unt până se topește complet.
- Apoi luați oala de pe plită și gata!
Ingrediente: smântână pulbere* 22%, pulbere din gălbenuș de ou*, amidon de cartofi*, lapte praf degresat*, făină de grâu*, sare de mare, extract de drojdie, agent de îngroșare: gumă de guar*, iarnă de limon*, ulei de floarea soarelui*, curcuma*, piper*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de țelină, soia și muștar.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 25 g = 0,24L = 1 porție
Producător: Natuco, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1793 kJ / 435 kCal
- Grăsimi, din care
- 45,4 g
- - acizi grași saturați
- 29,2 g
- Carbohidrați, din care
- 4,1 g
- - zaharuri
- 1,8 g
- Proteine
- 2,4 g
- Sare
- 1,1 g