Malt din orz bio 400 g
Ingrediente: malț din orz*.
*=din culturi certificate ecologic.
Sirop ecologic lichid de orz malțat, obținut prin hidroliza făinii de orz cu malț folosind enzime naturale.
Utilizare: Ca îndulcitor /culorant natural /aromă pentru cereale. Ideal pentru prepararea de biscuiți, lactate și produse vegetale (băuturi,iaurturi, deserturi etc.), produse pe bază de cereale (batoane și alimente pentru mic dejun), cofetărie, panificație, gustări, zaharoză și înlocuitori de miere, etc.
Condiții de păstrare: într-un loc uscat si răcoros.
După deschidere se va păstra la rece.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Origine: Franța
Distribuitor: S.C.Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1313 kJ / 314 kcal
- Grăsimi, din care
- 0,2 g
- - acizi grași saturați
- 0,1 g
- Carbohidrați, din care
- 73,5 g
- - zaharuri
- 50,5 g
- Proteine
- 4,4 g
- Sare
- 0,05 g
Mai jos găsiți câteva idei de a folosi melasa:
- Puteți adăuga în fasole
- Conferă un gust minunat și aparte prăjiturilor și dulciurilor în general
- Ungeți carnea de pui sau curcan pentru o culoare și un gust bogat
- Poate înlocui zahărul cu succes
- O linguriță de melasă într-un castron de iaurt natural face din acesta un desert delicios și sănătos.