Zahar BIO obtinut din cristalizarea siropului de agave, cu indice glicemic scazut, 500g Natur Green
Alimentul care îți dă putere!
Acest produs delicios este extras din cactusul de agave și este considerat unul dintre cele mai bune surse naturale de fructoză. Este un îndulcitor cu indice glicemic scăzut.
Zahărul din siropul de agave cristalizat Natur Green este ideal pentru a îndulci băuturile preferate, cafeaua, ceaiul, etc.
De asemenea, intensifică aromele nectarurilor și preparatelor din fructe.
Încercați, de asemenea, să îndulciți înghețata și orice rețetă de cofetărie (deoarece rezistă atât la îngheț, cât și la gătit și la coacere).
Indice glicemic scăzut
- Fără gluten
- 100% vegetal
- Fără lactoză
Ingrediente: zahăr din sirop de agave cristalizat* (91%), maltodextrină din porumb*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură non-UE
Produs fabricat într-o unitate care procesează nuci, soia și susan.
Conținut net: 500 g
Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe capacul de jos.
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.
Producător: Laboratorios Almond S.L. Spania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1666 kJ / 392 kcal
- Grăsimi, din care
- 0 g
- - acizi grași saturați
- 0 g
- Carbohidrați, din care
- 98 g
- - zaharuri
- 74 g
- Proteine
- 0 g
- Sare
- 0 g