Zahar brun bio din trestie de zahar,...

Zahar brun bio din trestie de zahar, 500g Pronat

DI21310

6426309001830

Stoc epuizat
13,08 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Zahar brun BIO din trestie de zahar, 500 g

Produs obținut din trestie de zahăr provenită din culturi certificate ecologic, recoltată la maturitate și prelucrată cu tehnologii atent controlate.

Conţine: zaharoză, melasă (compusă din nutrienţii esenţiali ai trestiei de zahăr: Ca, P, Mg, Na, k, Fe şi vitamine naturale), arome naturale din trestie de zahăr.

Zaharul ecologic, nerafinat, este obtinut prin extragerea, filtrarea si cristalizarea siropului natural din trestia de zahar, nefiind supus nici unui proces de rafinare (ca zaharul alb sau zaharul brun, rafinat). Zaharul brun, ecologic, are o culoare bruna placuta si o aroma bogata. Cristalele sale stralucitoare il desemneaza ca favorit pentru indulcirea ceaiului si cafelei, a bauturilor alcoolice si racoritoare. El este ideal pentru prajiturile si fursecurile glazurate.

Zaharul auriu, ecologic, se poate utiliza in industria alimentara si este recomandat in mod special pentru toate retetele de panificatie si patiserie-cofetarie. De asemenea, el poate inlocui zaharul alb in bucataria traditionala.
Zaharul din trestie nerafinat este recomandat din punct de vedere terapeutic in diete fara grasimi, fara sare, vegetariene, fara gluten, in diete regenerante si vitalizante, in tratamentele cu plante sau tincturi,etc.

Greutate netă: 500 grame.

Păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj/etichetă.

Ţara de origine: Brazilia
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe