• Nou
Ulei bio de neem presat la rece,...

Ulei bio de neem presat la rece, 100ml Pronat

PRN12805

6426309012805

22,60 lei
cu TVA

Categorii asociate:
Etichete:
 

Ulei bio de neem presat la rece, 100ml Pronat

Atentie: doar pentru uz extern!

Conține: ulei de neem* (Malia Azadirachta).
*=din culturi certificate ecologic.

Uleiul din semințe de neem este un ulei vegetal obținut din semințele arborelui de neem (Azadirachta indica). Arborele de neem este originar din India și a fost folosit în medicina tradițională de secole datorită proprietăților sale benefice pentru sănătate.
Uleiul de neem conține compuși bioactivi, cum ar fi azadirachtină, nimbină, nimbidină și alte substanțe cu proprietăți antifungice, antivirale, antibacteriene și insecticide. Aceste proprietăți fac uleiul de neem un ingredient popular în diverse produse cosmetice, produse pentru îngrijirea pielii și părului, săpunuri, pastă de dinți și alte produse de îngrijire personală.

Beneficiile raportate ale uleiului de neem includ:

  1. Acțiune antifungică și antibacteriană: Uleiul de neem poate ajuta la combaterea infecțiilor fungice și bacteriene, fiind adesea utilizat pentru tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii.
  2. Proprietăți antiinflamatorii: Poate calma iritațiile pielii și poate ajuta la reducerea roșeții și a mâncărimii.
  3. Efecte insecticide: Uleiul de neem poate fi folosit pentru a ține la distanță insectele și pentru a preveni infestarea cu purici, căpușe, țânțari și alte insecte.
  4. Îngrijirea părului: Uleiul de neem este adesea inclus în șampoane și tratamente pentru a îmbunătăți sănătatea scalpului, a combate mătreața și a stimula creșterea părului.
  5. Proprietăți hidratante și antioxidante: Uleiul de neem conține acizi grași esențiali și antioxidanți care pot ajuta la menținerea hidratării pielii și la protejarea împotriva stresului oxidativ.

Termen de valabilitate: vezi pe ambalaj.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Origine: non-UE.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe