Pasta de ciuperci porcini, 180 g Dante
Ingrediente: ciuperci porcini (B.Edulis) (Europa de Est) 54%, ulei din semințe de floarea soarelui (Italia, UE) 38%, lapte praf degresat, sare, oțet din vin, fructoză, aromă naturală de ciuperci porcini, regulator de aciditate: acid lactiv E270.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în 15 zile.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe capac.
Conținut: 180 g
Produs în Italia pentru: Olio Dante S.p.A.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1715 kJ / 410 kCal
- Grăsimi, din care
- 42 g
- - acizi grași saturați
- 5 g
- Carbohidrați, din care
- 4,2 g
- - zaharuri
- 4,2 g
- Proteine
- 2,5 g
- Sare
- 2,0 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Hrana sanatoasa
Paste bio de soia si fasole Adzuki cu continut ridicat de proteine, 200g Max Sport





Ciocolata, dulciuri
Ciocolata bio amaruie fina cu lichior de oua si trufe, 100g Liebhart's Amore Bio





Produse vegane si de post
Bucuria culorilor Colorant bio pentru prajituri, 6x8g Biovegan




