Ulei de palmier Bio, 500 ml
Compoziția, maleabilitatea și durata de conservare ridicată fac din uleiul de palmier un ingredient ușor de integrat în diverse preparate. Uleiul de palmier este o materie primă importantă în industria alimentară. Nu conține colesterol ceea ce îl face unul din cele mai sănătoase uleiuri, fiind utilizat pe scară largă la prepararea produselor de panificație și patiserie dar și în bucătărie, pentru supe, sosuri sau diverse alte preparate.
Are punctul de ardere foarte ridicat, motiv pentru care este unul din cele mai indicate uleiuri de prăjit. Practic se poate folosi la prăjit chiar de mai multe ori, de aceea fast-food-urile prăjesc cartofii de mai multe ori în același ulei de palmier, decolorat, filtrat şi rafinat.
Obținut din ulei brut de palmier provenit din culturi certificate ecologic.
Origine NON EU (Columbia/Brazilia prelucrat in Olanda)
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale.
Loc uscat si racoros
Produsul nu este, nu conține și nu este obținut cu organisme modificate genetic, conform normativelor în vigoare.
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 900 Kcal/ 3700 KJ
- Grăsimi, din care
- 100 %
- - acizi grași saturați
- 49,3 %
- Carbohidrați, din care
- 0 %
- Fibre
- 0 %
- Proteine
- 0 %
- Sare
- 0 %