Ulei esential de lamaie, 10ml Argital...

Ulei esential de lamaie, 10ml Argital Gold

AG3326

80819035

39,50 lei
cu TVA

Etichete:
 

Argital Gold - Ulei esential de lamaie, 10 ml

Ingrediente: ulei esențial de lămâie (Citrus limon), pentru uz extern.

Ingrediente naturale: Citral, Limonene

Caracteristici: uleiul esential de lamaie este un Must Have in orice casa datorita multiplelor beneficii si utilizari.

Agent de curatenie: Adaugati 2-3 picaturi ulei de lamaie in 100 ml apa si pulverizati pe suprafetele din baie sau pe asternuturi, draperii ca dezinfectant. Aplicati pe o carpa pentru a curata argintaria. Puneti cateva picaturi in sapunul lichid sau gelul de dus. Aplicati pe periuta de dinti, pieptene, pamatufuri pentru a le dezinfecta, apoi clatiti cu apa. Aplicati pe o discheta de bumbac si strecurati in frigider sau dulap pentru a inlatura mirosurile neplacute. Pentru dezinfectarea podelelor in casele cu copii, amestecati 10 picaturi de ulei lamaie cu o cana de otet de mere, apoi adaugati in 3 litri de apa cu care spalati podelele.

Pentru improspatarea aerului: puneti 2-3 picaturi de ulei esential in recipientul special de la umidificator sau intr-un difusser, intr-o cantitate de 100 ml apa.

Pentru bunadispozitie si claritate mentala: aplicati pe palme apoi inhalati. Puneti cateva picaturi (3-5) in cada de baie sau in uleiul pentru masaj corporal. Imbunatateste circulatia si ajuta la detoxifierea generala a corpului. Puneti 5 picaturi de ulei in 100 ml de apa rece si pulverizati in incapere.

In caz de raceala sau febra: amestecati 2-3 picaturi ulei de lamaie cu 2-3 picaturi ulei de menta si lavanda, apoi aplicati pe piept, talpi si spate.

Pentru gat iritat: aplicati pe gat, puteti combina cu ulei de menta pentru rezultate mai bune.

In caz de greata, balonare, indigestie: aplicati pe abdomen cu miscari usoare de masaj.

In caz de acnee sau ten cu probleme: puneti in crema de corp sau crema de fata 3 picaturi de ulei de lamaie si 3 picaturi de ulei de lavanda si aplicati zilnic pe fata si corp.

Pentru ciuperca piciorului: amestecati 2-3 picaturi ulei de lamaie cu 2-3 picaturi ulei de tea tree cu o lingura ulei de cocos, apoi aplicati pe picioare, masati usor si inveliti intr-un prosop de bumbac peste noapte. Repetati zilnic pana la disparitia simptomelor.

Alte utilizari:
Pentru uz cosmetic: adăugați câteva picături în creme, uleiuri. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se folosi nediluat.

Termen de valabilitate: a se vedea pe ambalaj

Origine: Spania
Producator: ARGITAL
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe