Servetele umede Baby 60 buc Organyc

Servetele umede Baby 60 buc Organyc

Noile șervețele umede sunt moi, rezistente și ușor de folosit. Folosind șervețelele organice Baby puteți fi siguri că pielea bebelușului va fi curată, protejată de iritații și hidratată după fiecare utilizare.

ORGBA01

8016867009997

26,30 lei
cu TVA

 

Șervețele umede Organyc Baby - 60 buc

Noile șervețele umede sunt moi, rezistente și ușor de folosit. Folosind șervețelele organice Baby puteți fi siguri că pielea bebelușului va fi curată, protejată de iritații și hidratată după fiecare utilizare a acestora.
Toate acestea datorită ingredientelor naturale și organice, moi și delicate, cu formula special elaborată pentru pielea delicată a bebelușilor.
Șervețelele umede organice Baby sunt fabricate din bumbac organic 100% infuzat cu mușețel și gălbenele din culturi certificate ecologic. Șervețelele cu această formulă delicată pot fi folosite de asemenea pentru piele sensibilă, mâini și față.
Șervețelele umede organice Baby sunt certificate de Institutul de Certificare Etică și Ambientală ICEA și sunt testate dermatologic.
Ingrediente (INCI): apă, Coco-Glucoside, glicerină**, extract din flori și frunze de mușețel* (Chamomilla Recutita (Matricaria)), extract din flori de gălbenele* (Calendula Officinalis), parfum, alcool benzilic, acid lactic, dehidroacetat de sodiu.
*din agricultură ecologică
**de origine vegetală, din agricultură ecologică
Recomandare: la curățarea zonelor intime, ștergeți întotdeauna din față spre spate.
Numai pentru uz extern!
NU CONȚIN: alcool etilic, cloruri, parabeni și SLS (Sodium Lauryl Sulphate).

Producător: Corman S.p.A. Italia.
Distribuitor:Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

7 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe