- Nou
Supa de ceapă este un preparat culinar cu origini în Franța, fiind considerată unul dintre cele mai iconice feluri de mâncare ale bucătăriei franceze. Caracterizată de un gust bogat și dulceag, supa de ceapă este preparată din ceapă caramelizată lent în unt sau ulei, adăugând apoi bulion sau supă de carne, condimente și, uneori, vin alb. Poate fi servită cu crutoane de pâine și brânză topită, precum gruyere sau emmental, pe deasupra. Supa de ceapă este apreciată pentru gustul său reconfortant.
In varianta ”la plic” Natuco, obțineti în câteva minute o supă de ceapa cu gustul său inconfundabil. Din ingrediente bio!
Supa bio de ceapă, 25g Natuco
Mod de preparare:
- conținutul plicului se amestecă cu 500 ml de apă caldă. Se fierbe la foc mediu timp de 6 minute.
- Se amestecă din când în când, gata!
Ingrediente: ceapă* 28,5%, amidon de cartofi*, ceapă prăjită* 19,5%, sare de mare, amidon de orez*, extract de drojdie, ulei de floarea soarelui*, frunze de leuștean*, usturoi*, piper*, curcuma*, cimbru*, chimen*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de gluten, lapte, soia, muștar și ou.
Condiții de păstrare: în loc uscat si răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 25 g = 0,5L = 2 porții
Producător: Natuco, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 63 kJ / 15 kCal
- Grăsimi, din care
- 0,1 g
- - acizi grași saturați
- 0,0 g
- Carbohidrați, din care
- 2,6 g
- - zaharuri
- 0,4 g
- Proteine
- 0,5 g
- Sare
- 0,6 g