Suc bio din 7 superfructe, 700ml...

Suc bio din 7 superfructe, 700ml Aronia Original

- Pentru un plus de vitalitate!
- Suc ecologic de calitate premium din 7 fructe distincte, gustoase, bogate în vitamine, fără coloranți sau conservanți.

AOAR086

4250396905007

47,44 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Suc BIO din 7 superfructe, 700 ml

Pentru un plus de vitalitate!
Suc ecologic de calitate premium din 7 fructe distincte, gustoase, bogate în vitamine, fără coloranți sau conservanți.

- aronia
- rodie
- dude (fragi)
- afine negre
- coarne de pădure
- soc
- coacăze negre

Ingrediente: 26% suc de aronia*, 25% suc de rodie*, 24% suc de dud*,10% suc de afine negre*, 7% coarne de pădure*, 5% suc de soc*, 3% suc de coacăze negre*.
* din culturi certificate ecologic.

Recomandări: sucul poate fi consumat ca atare sau diluat în apă.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj
Origine: UE / non-UE
Producator: Aronia ORIGINAL Naturprodukte GmbH. Germania
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Mai multe despre acest produs:

Un dar al Naturii! Așa putem desemna această minunată combinație de 7 sucuri pure din super-fructe, un elixir care întinerește, fortifică și regularizează procesele metabolice.

Cele 7 super-fructe sunt din categoria fructelor cu coajă închisă la culoare, recunoscute pentru bogăția lor în antioxidanți.

Sucul provine din presarea directă la rece, fără adaos de apă, conservanți sau alte adaosuri; doar natural, în cea mai pură formă. Un produs premium, certificat atât ecologic cât și vegan.

Aronia - numită și ”regina fructelor negre” - este fructul din care provine cea mai mare parte din sucul din această combinație (26%). O califică pentru acest loc pe podium conținutul mare de vitamina C, vitamina K, acidul folic și mineralul Mangan. Pe lângă acestea aronia posedă cea mai mare concentrație de antioxidanți, aflați în coaja fructului.

Rodia. provine din arborele de rodie, care trăiește până la 100 de ani. Mai este numit, cu subânțelesul de rigoare ”Mărul lui Afrodita” sau ”Mărul din Paradis”. În mituri și legende, acest fruct este în strânsă legătură cu iubirea, tinerețea și fecunditatea.

Dudele era considerate de către greci drept simbol al inteligenței. Sucul de dude are un gust aromat, plin.

Afinele negre, au forma unor perle negre și sunt de asemenea un miracol al naturii în formă concentrată. Consumate ca atare din toate timpurile, afina neagră a fost intens folosită deja în vechile mănăstiri unde călugării i-au găsit nenumărate întrebuințări pentru sănătate.

Coarnele de pădure: sunt fructe mici, roșii, ca niște cireșe sălbatice, cresc în flora spontană și sunt consumate ca atare de mii de ani. La unele popoare, coarnele de pădure sunt simbol al rezistenței, datorită robusteței lor.

Fructele de soc. În vremuri vechi arborele de soc se considera că păstrează casa departe de influențele negative, de forțele răului. Dacă tăiai un arbore de soc, se chema că aduci nenorocire. De asemenea foarte bogat în antioxidanți. În anotimpul rece, sucul de soc este un puternic aliat împotriva răcelilor.

Coacăzul negru. În germană numele acestui arbust se cheamă ”Johannisbeere” - Fructul lui Ioan - deoarece la data de 24 Juni, ziua de naștere a lui Ioan Botezătorul, arbustul de coacăz dă primele fructe. Într-o tradiție veche, precum ”focul lui Ioan”, acest fruct alungă demonii și spiritele rele.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 ml
Valoare energetică
221 kJ / 53 kcal
Grăsimi, din care
0,5 g
- acizi grași saturați
0,1 g
Carbohidrați, din care
12 g
- zaharuri
11 g
Proteine
0,5 g
Sare
0,01 g

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe