Arche – Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac, bio, 150 g

Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac, bio, 150g Arche

Specialitate pe bază de konjac bio

 

Tagliatelle Shirataki pe baza de konjac, bio, 150g Arche

Specialitate pe bază de konjac bio

Tagliatelele Shirataki sunt produse în Japonia pornind de la glucomanan, o fibră alimentară extrasă din rădăcina de konjac. În Asia, acest tip de paste sunt de mult timp apreciate în cadrul unei alimentații hipocalorice. Tagliatelele se potrivesc perfect cu numeroase feluri de mâncare, sunt simplu și ușor de pregătit și se impregregnează ușor cu notele specifice ale sosurilor folosite de voi. După scurgerea pastelor, aroma tipică de konjac se disipă. Clătiți-le bine cu apă.Trebuie gătite 1 minut în apă fierbinte și apoi continuați să urmați rețeta dorită.

Ingrediente: apă, făină de konjac*(2,8 %)(amorphophallus konjac), hidroxid de calciu.
*din culturi certificate ecologic

Este posibil ca produsul să prezinte reziduuri sau aglomerări, care sunt normale și nu afectează calitatea produsului.
** sărac în carbohidrați comparativ cu pastele convenționale  

Conținut: 294 g / 150 g stors

Țara de origine: Japonia

Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. După deschidere se păstrează la rece și se consumă în decurs de 2 zile.
A se consuma de preferință înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.

Producător: Arche Naturprodukte GmbH
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
56 kJ / 14 kcal
Grăsimi, din care
0,1 g
- acizi grași saturați
0,1 g
Carbohidrați, din care
1,4 g
- zaharuri
0,2 g
Proteine
0,1 g
Sare
0,001 g

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe