Pasta de ciuperci porcini, 180 g Dante
Ingrediente: ciuperci porcini (B.Edulis) (Europa de Est) 54%, ulei din semințe de floarea soarelui (Italia, UE) 38%, lapte praf degresat, sare, oțet din vin, fructoză, aromă naturală de ciuperci porcini, regulator de aciditate: acid lactiv E270.
După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în 15 zile.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe capac.
Conținut: 180 g
Produs în Italia pentru: Olio Dante S.p.A.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1715 kJ / 410 kCal
- Grăsimi, din care
- 42 g
- - acizi grași saturați
- 5 g
- Carbohidrați, din care
- 4,2 g
- - zaharuri
- 4,2 g
- Proteine
- 2,5 g
- Sare
- 2,0 g
- Tip Produs
- Conserva