Sos bio Carbonara, vegan, 27g Biovegan
Vegan
Fără gluten
Amestec ecologic pentru sos Carbonara, vegan.
Adaugați doar: 150 ml apă și 50 ml cremă de gătit vegană.
Ingrediente: amidon de porumb*, făină de caju*, sare, 5% ciuperci Shiitake afumate*, fulgi de drojdie*, ceapă*, usturoi*, pulbere din suc de lămâie*, ceapă verde*, piper negru*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de: lupin, soia, fructe cu coajă, muștar, susan și țelină.
Mod de preparare:
1. Puneți conținutul plicului într-un vas cu apă și cremă de gătit vegană și amestecați cu un tel.
2. La temperatură medie spre mare, lăsați să fiarbă, amestecând continuu, până când sosul se îngroașă ușor - gata!
Sfat: Recomandăm să serviți cu spaghetti și cu BIOVEGAN Pasta Toppings ca alternativă la parmezan.
Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și a se proteja de căldură.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: BIOVEGAN GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1479 kJ / 351 kCal
- Grăsimi, din care
- 9,1 g
- - acizi grași saturați
- 1,6 g
- Carbohidrați, din care
- 58 g
- - zaharuri
- 3,2 g
- Fibre
- 4,4 g
- Proteine
- 7,4 g
- Sare
- 13,1 g