Sos bio Bolognese, vegan, 28g Biovegan
Vegan
Fără gluten
Amestec ecologic pentru sos Bolognese, vegan.
Adaugați doar: 250ml de apă și 200g veggiehack („carne vegană”).
Ingrediente: 33% roșii*, amidon de porumb*, sare, ceapă*, zahăr brut din trestie*, usturoi*, paprika*, piper*, busuioc*, oregano*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de: lupin, soia, fructe cu coajă, muștar, susan și țelină.
Mod de preparare:
Puteți folosi și alte alternative, cum ar fi bucățelele de soia, linte fiartă, tofu, semințe sau nuci. Poate fi necesar să ajustați cantitățile de apă și adăugări.
1. Prăjiți Veggie-Hack-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Adaugăți conținutul plicului și apă, apoi lăsați să fiarbă, amestecând încontinuu.
3. Lasă să fiarbă scurt - gata!
Sfat: Recomandăm să serviți cu spaghetti și cu BIOVEGAN Pasta Toppings ca alternativă la parmezan.
Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și a se proteja de căldură.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: BIOVEGAN GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1128 kJ / 267 kCal
- Grăsimi, din care
- 1,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,3 g
- Carbohidrați, din care
- 52 g
- - zaharuri
- 22 g
- Fibre
- 8,5 g
- Proteine
- 7,2 g
- Sare
- 17,8 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Bautura vegetala de cocos cu calciu, fara zahar, 1000ml Natur Green





Gem bio de capsuni si rubarba, indulcit cu sirop de agave, 225g Zwergenwiese





Crema vegetala bio pentru gatit pe baza de cocos, 200ml Ecomil Cuisine




