Sos bio Bolognese, vegan, 28g Biovegan
Vegan
Fără gluten
Amestec ecologic pentru sos Bolognese, vegan.
Adaugați doar: 250ml de apă și 200g veggiehack („carne vegană”).
Ingrediente: 33% roșii*, amidon de porumb*, sare, ceapă*, zahăr brut din trestie*, usturoi*, paprika*, piper*, busuioc*, oregano*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Poate conține urme de: lupin, soia, fructe cu coajă, muștar, susan și țelină.
Mod de preparare:
Puteți folosi și alte alternative, cum ar fi bucățelele de soia, linte fiartă, tofu, semințe sau nuci. Poate fi necesar să ajustați cantitățile de apă și adăugări.
1. Prăjiți Veggie-Hack-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
2. Adaugăți conținutul plicului și apă, apoi lăsați să fiarbă, amestecând încontinuu.
3. Lasă să fiarbă scurt - gata!
Sfat: Recomandăm să serviți cu spaghetti și cu BIOVEGAN Pasta Toppings ca alternativă la parmezan.
Condiții de păstrare: a se păstra la loc uscat și a se proteja de căldură.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: BIOVEGAN GmbH, Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1128 kJ / 267 kCal
- Grăsimi, din care
- 1,5 g
- - acizi grași saturați
- 0,3 g
- Carbohidrați, din care
- 52 g
- - zaharuri
- 22 g
- Fibre
- 8,5 g
- Proteine
- 7,2 g
- Sare
- 17,8 g