SERUM REGENERATOR + ELIXIR ESENTIAL

Serum regenerator, 50ml + Elixir Esential, 20ml

Impotriva semnelor de imbatranire, reafirmant si antirid. Efect lifting.
Activeaza reinnoirea celulara, stimuleaza producerea de colagen de catre celule, restructureaza elastina reducand profunditatea ridurilor.

SEL-S

8437006679060

Stoc epuizat
312,30 lei
cu TVA

Categorii asociate:

 

Serum regenerator, 50ml + Elixir esențial, 20 ml

Impotriva semnelor de imbatranire, reafirmant si antirid. Efect lifting.
Activeaza reinnoirea celulara, stimuleaza producerea de colagen de catre celule, restructureaza elastina reducand profunditatea ridurilor.
Silicium Serum+ Elixir Esencial contine siliciu organic de generatia cincea si extracte si uleiuri esentiale naturale, asegurand o regenerare a pielii in profunzime. Rezultate vizibile de la prima utilizare si de lunga durata.
Ingrediente:
Serum: siliciu organic de generatia cincea, extracte naturale de Tepezcohuite si ulei esencial de Rosa Damascena.
Elixir: toata puterea uleiurilor esentiale de Rosa mosqueta, sambure de casi, germeni de Grau, portocala, palmarosa si lavanda. Este complementul ideal al Serumului, aportand nutritie si elasticitate pielii.
Mod de utilizare: Aplicati Serum pe pielea fetei si a gatului, dupa care aplicati 2-5 picaturi de Elixir printr-un masaj lejer. Folositi dimineata si seara pe pielea curatata in prealabil.
Ingrediente:
Serum: apa, metilsilanol, glicerina, ulei de Roza Damascena, extract de Mimoza Tenuiflora Bark, Xanthan, EDTA dizodic, diazolidinil, benzoat de sodio, sorbat de potasio, citronelol, geraniol, alcool benzilic, eugenol, farnesol, citral.
Elixir: ulei de Roza moscheta, ulei de germeni de Titricum Vulgare, ulei de pronus armenaca, ulei de Citrus sinensis dulces, ulei de Lavandula angustifolia, ulei de Cymbopgon martinii, acetat de tocoferil, alcool cinamilic, limones, geraniol, coumarin, citral, farnesol.

Serum: 50 ml
Elixir: 20 ml

Păstrare: într-un loc răcoros și departe de lumină.
Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

19 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe