Sarea Celtică, cunoscută și sub numele de "sare gri" sau "sel gris," este o sare de mare brută, nerafinată, recoltată din lagune saline, în special în regiunea Bretania din Franța. Această sare se remarcă prin compoziția sa bogată în minerale esențiale.
Sare celtica cu leurda bio, 250g L`Atelier du Sel
Ingrediente: Sare de celtică Guérande IGP (95,9%), legume (4,1%) (leurdă*, usturoi*, șalotă*)
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE /non-UE.
Recomandări de utilizare: va însoți perfect preparatele gratinate, risotto-urile, supele, cartofii, mămăliga și carnea albă.
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: L`Atelier du Sel, Franța.
Conținut: 250g
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- Tip Produs
- Mix condimente
Rating
Adăugând o recenzie produsului, veți colecta 10 puncte cu programul nostru de loialitate. Puteți converti cele 10 punct(e) din contul dvs. într-un voucher pentru o achiziție viitoare. Punctele recompensă se aplică numai produselor deja achiziționate.