• Nou
Sare de mare bio (din Marea...

Sare de mare bio (din Marea Mediterana) 500g Pronat

PRN8500

6426309013444

6,90 lei
cu TVA

Etichete:
 

Sare de mare bio (din Marea Mediterana) 500g

Conține: sare de mare* 0,2-1,0mm.
*=din culturi certificate ecologic.
Ambalat într-o unitate care procesează: cereale cu gluten, fructe cu coajă, soia, arahide, produse lactate, țelină, muștar, lupin.

Sarea noastră de mare ecologică este extrasă manual pe coasta Croației, conform unei tradiții străvechi. Departe de industrie și orașele mari, mica salină de apă de mare din Nin acoperă o suprafață de 55 de hectare într-o lagună puțin adâncă. Extracția sării de mare este un proces natural și ecologic, iar salina este un ecosistem biodinamic, situat între cinci parcuri naturale. Folosind doar forță musculară, soare și vânt, producătorii de sare recoltează aproximativ 3.000 - 4.000 de tone de sare de mare în fiecare an, în lunile de vară. Comercializarea acestor săruri de mare reprezintă o contribuție importantă la conservarea acestui peisaj costier unic, care oferă un habitat pentru multe specii de animale și plante. Sarea de mare Nin, ușor sărată, este un dar al naturii și sarea universală ideală pentru uzul zilnic.
Notă importantă
Sarea noastră de mare ecologică este un produs natural. Variațiile naturale în culoare, mărimea granulelor și compoziția chimică sunt normale și nu constituie o diminuare a calității.

Condiții de păstrare: a se păstra într-un loc răcoros, uscat și ferit de lumină.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Origine: Croația.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe