Scrub masca faciala bio, 75ml Argital
Scrub masca faciala bio, 75ml Argital

Scrub masca faciala bio, 75ml Argital

AG2105

8018968010353

36,90 lei
cu TVA

Etichete:
 

ARGITAL - Scrub - masca faciala BIO - 75 ml

Mască de faţă naturală cu argilă verde, iris şi trandafir italian.
Nu conţine conservanţi

Argital Scrub este o mască naturală care are capacitatea de a reînnoi  eficient dar cu multă delicateţe epiderma feţei.
Acţiunea măştii se datorează gelului de argilă verde şi irisului. Uleiul pur de migdale dulci hrăneşte şi protejează noul strat de epidermă în timp ce extractul de  petale de trandafiri roşii şi uleiul esenţial pur de trandafiri echilibrează pielea şi îi conferă o mireasmă unică şi inconfundabilă.

Ingrediente: apă, glicerină, extract de trandafiri de mai, ulei de migdale dulci, potassium palmitoyl hydrolized wheat protein glyceril, stearate cetearyl alcohol, rădăcină de iris florentina, Solum Fullonum, cetyl alcohol, ulei de trandafiri de mai*, extract de smirnă, extract de dracilă.*compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: benzyl alcohol, citronellol, eugenol, farnesol, geraniol.

Producător: Argital Spa
Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

Informatii mai multe despre produsele Argital puteti gasi in Manualul ARGITAL pentru esteticieni. Click aici
Descarca GRATUIT "Manualul Argilei" de dr. Giuseppe Ferraro si afla mai multe despre proprietatile vindecatoare ale argilei verzi. Click aici

Mod de întrebuinţare
Aplicaţi masca Argital Scrub pe faţă cu degetele; întindeţi pe întreaga faţă şi masaţi timp de câteva minute prin mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1).
Lăsaţi să acţioneze câteva minute.
Clătiţi faţa cu apă călduţă.
(1)Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi. Recomandăm mişcările în sensul acelor de ceasornic pentru cei care locuiesc în emisfera nordică şi mişcări în sens antiorar pentru cei care locuiesc în emisfera sudică. Este cunoscut că în emisfera nordică apele circulă în sens orar pe când în emisfera sudică circulă în sens antiorar.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

17 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe