Agar Agar bio, 100g Arche
Agent de gelifiere vegetal fără gluten.
Pentru o gelificare optimă, amestecați fructele foarte acide cu fructele dulci și omiteți sucul de lămâie. Tartele cu conținut redus de zahăr/fără zahăr se leagă bine cu agar agar.
Ingrediente: gelifiant: agar agar*.
*=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE.
Pentru tarta de fructe, se face piure din 500 g de fructe, se adaugă îndulcitor, 1 lingură suc de lămâie, 1 linguriță rasă (cca. 3 g) de agar agar și se lasă la fiert amestecând timp de 2-10 minute, în funcție de tipul de fructe.
Sfat: Agar-agar se întărește atunci când este răcit la aproximativ 35° C. Testați gelatina pe o farfurie rece.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut: 100 g
Producător: ARCHE Naturprodukte GmbH. Germania.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
Preparare: Pentru îngroșarea a 250 ml de lichid, dizolvați 2-3 lingurițe rase (cca 10 g) de amidon de maranta în puțină apă rece , încorporați apoi în lichid , aduceți încet la temperatura de fierbere și lăsați să fiarbă timp scurt la foc mic. Pentru pâine, amestecați 3 linguri (cca 20 g ) de amidon cu 2-3 linguri de apă.
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
.Masca tip servetel pentru fata cu efect calmant si anti roseata, Harmony 20g...




