• -50%
Spray de soare cu protectie solara,...
Spray de soare cu protectie solara,...

Spray de soare cu protectie solara, SPF 30+, 100ml Biosolis

30/04/2024

BG288446

5425001843572

60,90 lei 121,80 lei -50%
cu TVA

Etichete:
 

Spray de soare cu protectie solara, SPF 30+, 100 ml Biosolis

Spray-ul cu protecție solară de la Biosolis a fost creat fără utilizarea de nanoparticule sau substanțe petrochimice. Este ideal pentru pielea bronzată pentru a prelungi efectul de bronz. Aloe vera îngrijește în mod optim pielea și o calmează în timp ce reflectă razele dăunătoare UVA și UVB.

Mod de aplicare:
Agitați bine înainte de folosire. Aplicați pe zonele corpului care sunt expuse la soare. Distribuiți folosind mișcări de masaj. Repetați de câteva ori pe zi. Produsele de îngrijire solară Biosolis sunt rezistente la apă, totuși, se recomandă repetarea aplicării.
Evitați contactul cu ochii. Doar pentru uz extern! A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Nu pulverizați pe haine sau textile.

Ingrediente: Ulei din semințe de Sesamum Indicum (susan)*,  Triglicerid caprilic/capric, Oxid de zinc, Carbonat de dicaprylil, Acid polihidroxistearic, Propandiol, Ulei de cocos hidrogenat*, Parfum (parfum), Extract din semințe de Pongamia pinnata*, Ulei de cocos Nucifera (nucă de cocos)*, Bisabolol*, Parfum, Tocopherol, Citral, Citronelol, Limonene, Linalool.
*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic.

Termen de valabilitate: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Pro-Vera SA. Belgia
Revanzator: S.C. Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe