Bio hrana uscata pentru Caini junior...

Bio hrana uscata pentru Caini junior Pasare 800g Defu

Nu conţine grâu sau soia. Hrană completă 100% BIO pentru câini juniori, verificată şi certificată la cele mai înalte standarde. Îngrijire optimă a sistemului osos, muscular și a organelor.

DF575012

4026813570918

Stoc epuizat
40,10 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Defu BIO Hrana pentru câini Junior- Pasăre – 800 g

Nu conţine grâu sau soia.
Hrană completă 100% BIO pentru câini juniori verificată şi certificată la cele mai înalte standarde. Îngrijire optimă a sistemului osos, muscular și a organelor.
Hrană uscată BIO, calitate premium cu carne de pasăre delicioasă, legume şi plante aromatice atent selecţionate, non-toxică, produsă din materii prime organice împreună cu un proces de fabricaţie gentil sunt ingredientele ideale pentru o alimentaţie sănătoasă. 100% hrană necontaminată, produs ecologic din materii prime organice în conformitate cu directivele Asociației pentru produse naturale și organice

Ingrediente: făină din carne de pasăre* 29%, orez* , hrişcă*, sorg*, făină din germeni de porumb* grăsime de pasăre*, hidrolizat de ficat de pasăre*, sare de mare, morcovi*, cimbru*, rosmarin*, pătrunjel*(total plante aromatice 0,046%). *ingredientele provin din culturi certificate ecologic.

Compoziția analitică: proteină brută 26%, grăsime brută 14%, fibre brute 2,5%, cenușă brută 8%, calciu 1,1%, fosfor 0,9%, sodiu 0,3%.

Suplimente nutritive: Vitamine/ kg: vitamina A 12000 UI, vitamina D3 1200 UI, vitamina E 75 mg, plus alte vitamine în conformitate cu cerinţele nutritive.

Antioxidanţi: Oligoelemente / kg: fier (sulfat de fier (II)) 100 mg, cupru (sulfat de cupru (II)) 10 mg, zinc (oxid de zinc) 80 mg, mangan (oxid de mangan) 12 mg, iod (iodură de potasiu) 1 mg, seleniu (selenit de sodiu) 0,15 mg.

Această listă de ingrediente corespunde unei declaratii complete conforme cu directivele Asociației pentru produse naturale și organice.

Specificaţii:Câinii se împart în trei grupe de vârstă, astfel încât alimentația cu ingrediente echilibrate, adaptate vârstei joacă cel mai important rol. Carne de pasăre, orez, morcovi și plante aromatice provenite din agricultură ecologică.

Depozitare: a se proteja de umezeală și căldură. Nu depozitați închis etanș.
Recomandări pentru hrănire: recomandat la început de 4 ori, apoi de 2-3 ori pe zi. Se toarnă apă proaspătă, călduță (cca. 40 ° C) și se lasă câteva minute la înmuiat. Pentru o creștere armonioasă respectați și măsurați atent rațiile recomandate.
Marca: Defu - Bio pentru animale

Producător: Demeter Felderzeugnisse GmbH, Germania.
Distribuitor: Pronat S.R.L.

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe