Branza bio de vaci, fara lactoza, 150 g Zuger
Ingrediente: lapte degresat**, cremă de brânză**, proteine din lapte, sare, lactază, culturi de acid lactic, cheag microbian.
*=conținut de lactoză <0,1%
**=din culturi certificate ecologic. Agricultură Elveția.
Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi de +3 - +8°C.
A se consuma până la: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Producător: Zuger Frischkase AG.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 447 kJ / 107 kcal
- Grăsimi, din care
- 4,5 g
- - acizi grași saturați
- 3,0 g
- Carbohidrați, din care
- 3,5 g
- - zaharuri
- 3,5 g
- Proteine
- 13 g
- Sare
- 0,80 g