Mozzarella bio, fara lactoza, 100g Zuger

Mozzarella bio, fara lactoza, 100g Zuger

Mozzarella este o brânză italiană originară din regiunea Campania din sudul Italiei. Este una dintre cele mai populare și apreciate brânzeturi din lume, datorită gustului său delicat și texturii sale moi și cremoase.

Mozzarella este o brânză proaspătă, neafișată, fabricată din lapte de vacă, bivolita sau oaie. Laptele este încălzit și se adaugă coagulantul pentru a solidifica proteina din lapte și a forma cașul. Cașul este apoi tăiat în bucăți mici și se adaugă apă sărată fierbinte pentru a-l topi și a-l transforma într-o pastă moale și masticabilă.

Mozzarella este adesea folosită în bucătăria italiană în feluri de mâncare, cum ar fi pizza, insalata caprese și în multe alte preparate. Brânza este, de asemenea, adăugată la sandwich-uri și antreuri și este folosită în bucătăria internațională într-o varietate de feluri de mâncare.

BG301718

7640101094831

13,40 lei
cu TVA

Categorii asociate:
 

Mozzarella bio, fara lactoza, 100g Zuger

Mozzarella din lapte pasteurizat, fără lactoză.

Ingrediente: lapte**, sare, lactază, acidifiant: acid lactic, cheag microbian.
Conținut de lactoză <0,1%.
**= din culturi certificate ecologic. Agricultură UE (Elveția).
Ambalat în atmosferă protectoare.

Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi de +3 - +8°C.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut net: 235 g /  Conținut scurs: 100 g
Producător: Zuger Frishkase AG.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
per 100 g
Valoare energetică
1043 kJ / 251 Kcal
Grăsimi, din care
19 g
- acizi grași saturați
12 g
Carbohidrați, din care
1,0 g
- zaharuri
1,0 g
Proteine
19 g
Sare
0,60 g

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

.

Recenzii Recenzii (0)

Bazat pe 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe