Mozzarella este o brânză italiană originară din regiunea Campania din sudul Italiei. Este una dintre cele mai populare și apreciate brânzeturi din lume, datorită gustului său delicat și texturii sale moi și cremoase.
Mozzarella este o brânză proaspătă, neafișată, fabricată din lapte de vacă, bivolita sau oaie. Laptele este încălzit și se adaugă coagulantul pentru a solidifica proteina din lapte și a forma cașul. Cașul este apoi tăiat în bucăți mici și se adaugă apă sărată fierbinte pentru a-l topi și a-l transforma într-o pastă moale și masticabilă.
Mozzarella este adesea folosită în bucătăria italiană în feluri de mâncare, cum ar fi pizza, insalata caprese și în multe alte preparate. Brânza este, de asemenea, adăugată la sandwich-uri și antreuri și este folosită în bucătăria internațională într-o varietate de feluri de mâncare.
Mozzarella bio, fara lactoza, 100g Zuger
Mozzarella din lapte pasteurizat, fără lactoză.
Ingrediente: lapte**, sare, lactază, acidifiant: acid lactic, cheag microbian.
Conținut de lactoză <0,1%.
**= din culturi certificate ecologic. Agricultură UE (Elveția).
Ambalat în atmosferă protectoare.
Condiții de păstrare: a se păstra la temperaturi de +3 - +8°C.
A se consuma de preferință înainte de: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
Conținut net: 235 g / Conținut scurs: 100 g
Producător: Zuger Frishkase AG.
Distribuitor: S.C. Pronat S.R.L.
- VALORI NUTRIȚIONALE MEDII
- per 100 g
- Valoare energetică
- 1043 kJ / 251 Kcal
- Grăsimi, din care
- 19 g
- - acizi grași saturați
- 12 g
- Carbohidrați, din care
- 1,0 g
- - zaharuri
- 1,0 g
- Proteine
- 19 g
- Sare
- 0,60 g
Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:
Masca tip servetel pentru fata, super hidratanta, Comfort 20g Esentialaroms





Superaliment: Pasta pura de curmale Raw Energy, fara gluten 1kg Bombus





Recenzii (0)
5 alte produse în aceeași categorie
Crema tartinabila mediteraneana Kreta, bio, 125g Weisenhorner Milch Manufaktur





Crema tartinabila bio cu smantana, 150g Weisenhorner Milch Manufaktur




