Tampoane Super Plus din bumbac...

Tampoane Super Plus din bumbac organic 16 buc Organyc

Tampoanele din bumbac organic SUPER PLUS pentru flux menstrual abundent oferă siguranță maximă și cel mai înalt nivel de absorbție pentru igiena feminină.

ORGDT03

8016867009904

29,90 lei
cu TVA

 

Tampoane Organyc SUPER PLUS din bumbac organic 16 buc

Tampoanele organice sunt ideale pentru femeile care vor să evite orice contact al pielii cu materialele sintetice, să se simtă proaspete, sigure și curate, alegând un produs fără niciun efect negativ asupra mediului.
Compoziție: fibre organice de bumbac, bumbac organic nețesut, fir de bumbac.
Tampoanele din bumbac organic SUPER PLUS oferă siguranță maximă și cel mai înalt nivel de absorbție pentru igiena feminină. Folosirea tampoanelor din bumbac organic care a fost cultivat fără pesticide artificiale vă va da siguranța că folosiți un tampon care este pur și natural.Gradul de absorbție SUPER PLUS al acestui tampon cu miez din bumbac pur vă oferă un tampon complet natural pentru flux menstrual abundent, ideal pentru piele sensibilă.

IMPORTANT! Tampoanele sunt asociate cu Sindromul de șoc toxic, o afecțiune rară dar foarte gravă, care poate provoca decesul.Citiți și păstrați informațiile din pliantul inclus în cutie.
Folosiți graficul pentru a alege tamponul cu capacitatea de absorbție potrivită pentru a controla fluxul menstrual.
Domeniile de absorbție și termenii sunt standardizațipentru toate tipurile de tampoane comercializare, indiferent de producător.
Schimbați tamponul la 4-8 ore. Folosiți tot timpul tamponul cu capacitatea de absorție cea mai redusă potrivit necesităților.
Tampoane ambalate individual, ușor de desfăcut.

Producător: Corman S.p.A. Italia.
Distribuitor: Pronat S.R.L.

S-ar putea sa-ți placă și

Clienții care au cumpărat acest produs au cumpărat și:

20 alte produse în aceeași categorie

Produs adăugat în lista de dorințe